Officite Partners met Glidewell aan offerte tandartsen een unieke website en Internet Marketing Oplossing voor aantrekken Snurken patiënten


Downers Grove, IL (PRWEB) 08 oktober 2010

Nationaal-erkende tandheelkundige website design bedrijf, Officite, heeft onlangs aangekondigd dat nieuwe partnerschap met Glidewell, toonaangevende leverancier van tandtechnisch laboratorium diensten aan te bieden tandartsen een turnkey website en Google Local Search programma voor Glidewells nieuwe anti-snurken devicethe aveoTSD.

De aveoTSD is Glidewells nieuwste tandheelkundige apparaat voor de behandeling van snurken. Beschikbaar voor patiënten die alleen op voorschrift van een tandarts of arts, de aveoTSD is de eenvoudigste en minst invasieve apparaat geïndiceerd voor probleem snurken. Het apparaat verhoogt de luchtwegen ruimte door te voorkomen dat de tong van de terugval in de keel, waardoor de luchtsnelheid en weke delen, trillingen en daarmee het verminderen van snurken.

Naar schatting 80 miljoen mensen in de Verenigde Staten worden getroffen door chronische slaapstoornissen, zegt Jim Shuck, Glidewell Vice President, Sales & Marketing. Patiënten zijn zoeken op het web voor snurken oplossingen, waardoor het van cruciaal belang voor het aanbieden van een tandarts behandeling voor snurken een sterke online aanwezigheid en een gerichte search marketing strategie die nieuwe patiënt leads rendementen hebben.

De nieuwe gezamenlijke oplossing van Officite en Glidewell biedt tandartsen een kosten-effectieve, unieke turn-key oplossing voor het aantrekken van snurken patiënten online. Het pakket omvat een goed-branded aveoTSD tandheelkundige website voorgeladen met anti-snurken informatie, aveoTSD patiënt vriendelijke middelen en video’s, en een gemakkelijke afspraak aanvragen functie. Speciale prijzen op deze unieke pakket is beschikbaar voor alle tandheelkundige professionals die de aveoTSD.

Het succes van het nieuwe programma wordt aangedreven door de gespecialiseerde Google search engine marketing campagne die potentiële patiënten doelstellingen op het exacte moment dat ze op zoek zijn naar snurken behandeling in een tandartsen buurt. Naar de aveoTSD website en gepresenteerd met een sterke oproep tot actie, zal gekwalificeerde leads worden gedwongen om de telefoon opneemt om de praktijk voor meer informatie over snurken behandeling contact.

Met het oog op een stabiele leiding van snurken patiënten en verhoging van het geval acceptatie voor de aveoTSD te creëren, de huidige tandartsen een gerichte marketing strategie nodig hebben, te beginnen met een volledig functionele website en een eerste pagina Google ranking, zei Glenn Lombardi, voorzitter van Officite . Onze nieuwe turnkey pakket is exclusief ontworpen voor de aveoTSD te bevorderen op het exacte moment dat een patiënt is op zoek naar snurken behandeling in uw omgeving.

Over Officite: Officite is landelijk erkend voor zijn premier tandarts website-ontwerp en strategische online-marketing oplossingen voor de tandheelkundige gemeenschap. Opgericht in 2002, hebben meer dan 5.100 websites gebouwd en meer dan 260.000 afspraak verzoeken zijn gegenereerd voor praktijken in het hele land. Officite biedt krachtige turnkey-marketing programma’s en bewezen Internet search diensten, zoals sociale netwerken, zoekmachine optimalisatie en pay-per-click advertising ontworpen om te onderwijzen en aantrekken van nieuwe patiënten, terwijl het creëren van een prominente aanwezigheid in de markt.

Over Glidewell Dental Laboratories: Glidewell Dental Lab is een particulier bedrijf dat meer dan 40 jaar geschiedenis heeft als leverancier van kwalitatief hoogstaande tandheelkundige restauraties beoefenaars der tandheelkunde land. Het heeft een eigen 53-persoons R & D-team en is de meest vindingrijke tandtechnisch laboratorium in de wereld. De nieuw ontwikkelde CAD / CAM-processing mogelijkheden worden erkend als een van de meest geavanceerde in de lab-industrie. Om onze grote selectie van klinische video’s, CE cursussen en onze producten en services, bezoek Glidewell Dental Lab.

###

 
                
                
clear=”all”
Verwante Google Search Engine Marketing Persberichten

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post

Trailer Trash Tracys: Lelijke bandnaam, lelijke albumhoes, maar erg mooie muziek

Next Post

Geld verdienen met internet – Goedkoop adverteren – Internet Marketing Gratis linkplaatsing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.