Olympische spelen verplaatst naar Griekenland

 

Laten we de spelen vooral houden in het land waar het thuishoort.

De kogelstoter en speerwerper symbolen van Griekse sportiviteit. Griekenland land van duizend stakingen en duizend vragen. Het debat barst los van de eventuele kosten van een olympische spelen. is er welk draagvlak, hebben we alle cijfers duidelijk voor ogen.

Het vertrouwen in het produceren van valide cijfers is wat mij betreft sinds het uitbreken van crisis en ice safe gedaald naar een absoluut minpunt.

In 2028 willen we die het liefst organiseren. Doe dat nu maar niet. Het debat die we nu al voeren kost al handenvol tijd en geld en sportief gezien worden we er ook niet beter van. Geef het volk brood en spelen en het jammert niet meer. Dikke … zou ik zeggen. Het lijkt op regeringsbrood en momenteel barst het van de spelletjes en spelen in de politiek die een gezellig Olympisch gevoel niet doet ontwaken.  Elke cent die je er nu aan uitgeeft had je ook kunnen spenderen in het weer aantrekkelijk maken van ons land en van mijn part europa. Ik heb geen zin in spelen die worden omgeven met dopingschandalen en maffia-praktijken. Er is geen shit over van de olympische gedachte. De mytholgie blijft een mythe.

De aanloopkosten kunnen oplopen tot 8 miljard. Alsof het niks is, 8 miljard laten verdampen, waar heb ik dat meer gehoord. Oh, we houden ook dat bedrag nog even bewust stil. laten de politieke partijen over elkaar heenvallen en het liefst omvallen. Laten ze een punt drukken in het olympisch gras. Ik zou zeggen laten we ophouden met spelletjes spelen en gewoon doen wat we moeten doen en gaan voor goud, nu en niet in 2028 het lijkt het songfestival wel.

Gewoon even lachen dan???

Tags: , ,
Previous Post

Bavo Dhooge Sunset Bay

Next Post

Financiële stukken stadskantoor blijven geheim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.