Online Marketing Coach Persberichten Gratis SEO Studie van de Small Business Web Sites

Cleveland, Ohio (PRWEB) 13 februari 2012

Online Marketing Coach heeft vandaag kleine ondernemingen Just Dont SEO, uitgebreide studie van 200 Amerikaanse Small Business websites die het vaak moeilijk om te slagen met zoekmachine optimalisatie te krijgen.

Online Marketing Coach, een dienst van geïntegreerde online marketing bureau Wereld Synergy, vond dat 62% van de kleine zakelijke websites dont scoren voor zoekwoorden op Google. Theyre ook verwaarlozing van Google Places, sociale media, pagina titels en andere SEO elementen.

Het is verbazingwekkend hoeveel kleine bedrijven websites missen het merk, zegt Mike Murray, web strategie thought leader voor de Online Marketing Coach en World Synergy. Kleine bedrijven kunnen hebben beperkte middelen, maar ze konden beter gebruik van zoekmachine optimalisatie te nemen in veel gevallen.

De gratis 25-pagina’s tellende studie is beschikbaar op:

http://www.onlinemarketingcoach.com/small-business-seo-study.php

Het internet marketing studie bleek dat veel kleine bedrijven gewoon Arent gebruik te maken van een aantal van hun belangrijkste online marketing activa domeinnamen die trefwoorden, veroudering websites en een goed momentum te bevatten met het aantal van de website pagina’s en inkomende links.

is duidelijk dat een aantal kleine bedrijven begonnen hun plaats veilig aan de top van de grote zoekmachines. Anderen moeten leren hoe je SEO principes te integreren in te halen of voorbij de concurrentie te voeren, Murray gezegd.

bijvoorbeeld kleine bedrijven maken vaak gebruik van tekst pagina headers in plaats van afbeeldingen de inhoud van websites te introduceren. Ten minste de websites Arent gedomineerd door de grafische headers van pagina’s die zoekmachines dont index als gewone tekst, Murray zei, en merkt dat de tekst pagina headers kunnen helpen met zoekmachine rankings, afhankelijk van de zoekwoorden die ze hebben.

Andere hoogtepunten uit het onderzoek zijn onder andere:

Social media – 78% van de kleine bedrijven niet zijn voorzien van social media profielen op hun websites

Link building – 70% van de kleine zakelijke websites hebben ten minste 100 inkomende links

Google Places – Slechts 26% van de kleine bedrijven hebben eigenaar-geverifieerde vermeldingen

voeren van een titel op de home pagina’s – Slechts 51% van de kleine bedrijven websites gebruiken homepage titels voor strategische trefwoorden

Over Online Marketing Coach

http://www.onlinemarketingcoach.com

biedt een volledig assortiment van online marketing middelen en diensten, met inbegrip van SEO, paid search, social media, e-mail marketing en nog veel meer.

Ontvang een gratis 20-point website marketing rapport:

http://www.onlinemarketingcoach.com

Verkrijg de gratis Ultimate SEO Keyword Selection Guide

http://www.onlinemarketingcoach.com/keyword-selection-guide.pdf

Over het World Synergy

http://worldsynergy.com

Een e-Business Partner van gedachten te gedijen, World Synergy is een toonaangevende e-business Strategisch Services bedrijf gevestigd in Solon de buurt van Cleveland, Ohio. Al meer dan 25 jaar, hebben we de vorm van geïntegreerde online marketing en technologie strategieën om klanten de verkoop te verhogen en verbeteren van hun ROI.

Wereld Synergy levert service van wereldklasse gecombineerd met een synergetische klant zakelijke relatie. Een full-service e-business adviesbureau, waren gericht op klanten omzetgroei. Onze breedte van diensten omvat een unieke combinatie van business strategie, creatieve marketing, communicatie en design, applicatie ontwikkeling en IT-infrastructuur architectuur expertise om e-business oplossingen die resultaten te krijgen te leveren.

Wilt u meer informatie? Bel 440.349.4940 en spreken met Mike Murray op ext. 635.

# # #

 

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post

Websiteoptimalisatie

Next Post

Gratis februari Top Tien SEO Tools Training Class Aangekondigd door JM Internet Group

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.