Over my dead body kost Nederland geld

Over my dead body kost Nederland geld

Over my dead body, de gevleugelde uitspraak van de heer Roemer van de sp kost Nederland gewoon geld.

Dit zei de heer Jager. Nederland komt solide over en vandaar de lage rente. Tja, en dan slaat de heer Roemer er een deuk in.

kost gewoon geld
Minister Jan Kees de Jager van Financiën. Foto ANP

Volgens mij iets teveel krediet voor deze heer. Als dat zo was dan zouden we door de heer Wilders zijn uitspraken op een torenhoge rente moeten uitkomen.

Nee, Roemer is niet mijn favoriet, maar moet nu ook de aanvallen verdragen die nu eenmaal verbonden zijn met verkiezingen. Pas op wat je zegt. kijk maar naar Amerika. Je roept wat over abortussen en over verkrachtingen en hoppa, je bent de pineut.

Nou heeft deze man Todd Akin ook maar 1 hersencel als die met dergelijke uitspraken komt. Zo erg is het echt niet wat Roemer heeft gezegd. Akin weigert om op te stappen. Met een beetje mazzel produceert zijn mannelijke lichaam een hormoon die hem sterkt in zijn campagne. Gaat vast helemaal van zelf. Vrouwen worden echt niet zwanger van een verkrachting!! Maar goed, die man is gewoon gestoord.

Laten we nu maar de 3 % niet overschrijden dan zal alles wel goed komen.

Roemer had zijn uitspraak niet moeten intrekken, maar juist moeten doorgaan. Moeten we hem natuurlijk wel houden aan zijn uitspraak.

Over my dead body

 

 

 

Previous Post

Ophanging meest gekozen vorm zelfdoding

Next Post

Huizenprijzen dalen met 8%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.