Pabosleetjes en een sadoplant

Maandagochten 06:10. BB begint met een techno muziekje. Is dat mijn leven? Een wekker in de vorm van een telefoon met een kapotte display. Vrouwlief lijkt verbaasd om mij naast haar te zien. Haar droom zal mooier zijn dan de zombie waar ze naast wakker wordt. De laatste tijd meurt mijn lijf in de ochtend, alsof de doodsappen vervroegd mijn lichaam verlaten op zoek naar een beter leven. Hand op nachtkastje, nachtkastje is glad is glad vergeten. Heb jij een sigaret blaas ik naar mijn vrouw. Je meurt echt verschrikkelijk, alsof de dood…… jaajajaja laat maar. Heb je een peuk?
Ik pak mijn enige sigaret aan. Mijn odeos, ontzettend dikke ochtend sigaret. Tussen mijn sokken op de grond voel ik een aansteker. Hij is doorzichtig, dat kan je voelen. Althans ik denk dat je dat kan voelen. Transparantheid is herkenbaar, het geeft een bepaalde vorm van warmte. Ik steek mijn sigaret aan. Mijn eerste teug mijn eerste zeug, mijn eerste zuig alsof de sigaret oraal bevredigd dient te worden . Ik draai de sigaret om, de gore teerrook is in reverse. mijn tong lijkt elke vorm van gevoeligheid te hebben verloren door jarenlang reverse teertherapie. Mijn vrouw kijkt hier niet meer van op. Opkijken is niet haar grootste hobbie. Dat zijn dus orchideeen, sinds ze heeft ontdekt dat deze planten gemarteld dienen te worden om ze tot bloei te brengen heeft ze al haar geilheid in deze nepplant gestopt.

Een xenos glazen karaf met brede opening is het huisadres van haar geliefde sadoplant. een nieuw woord, een nieuw begrip in sexualiteit? Welnee beste vriend slechts een uitstapje een opstapje naar mijn volgende zin.
pachino ja Pachino dat is hem dat is de gigant die ik zoek.
Ik draai de sigaret weer zoals die hoort. Niet dat een sigaret kan horen al lijkt het in de ochtend alsof mijn sigaret kan luisteren. Luisteren is dat hetzelfde als gehoorzamen? Ik ben altijd voorzichtig met dat woord. Mijn vrouw is geen luisteraar zij is ook geen hoorder.
Zet jij thee vraagt mijn orchideetje? Tuurlijk geen punt. Ik ben niet delicaat. De verkeerde onderbroek op het goede lijf, weggezakt in een plooi die er 10 jaar geleden ook al was.
Eigenlijk wil ik sex, maar die is al over datum. Hoe vaak heb jij sex in de ochtend. Stop je tong in mijn asbak en ik roer je naar je hoogtepunt. Verwarrend zeker nu het theelepeltje de suikerkorrels niet kan oplossen.
Met mijn tong voel ik mijn tanden. er is telkens minder te voelen en dat ligt niet aan mijn tong. De tong moet zijn ingehuurd door mijn tandarts want ik denk aan haar. De beul van de amsterdamsestraatweg. De boorderlijner met spoelwater.
Om de 3 jaar trek ik mijn bek open voor de praktijk niet voor haar. Elke keer weer een ander gezicht. Eerst een wat schanullig dametje daarna een Turkse, daarna een Ghanees en dat allemaal onder de bezielende leiding van een Chinese cock
staart drinker.
De tafel gedekt, de eerste kinderen komen ook naar beneden. de tv op nikkelodeon. Pim en pom en de bus. Ik maak de pap, mijn vrouw is de pap. Kinderen klaar. Op weg naar school kots ik net naast het kleine vogeltje dat wegdanst voor mijn wiel.
Ben je ziek vraagt de kleine…. smoel pakoel denk ik.
Op het schoolplein allemaal rotwijven en homo’s zoals ik. teveel kaalgeschoren mannen. Haat ze. Vroeger kon je nog frustraties oplopen door beginnende kaalheid. Nu kun je het wegscheren en iedereen scheert het weg, dus teveel kale mannen met slechte scheermessen en verkeerde bulten op hun kop. Onsmakelijke vormen en oneffenheden. Vind je het gek dat ik moet kotsen lief vogeltje.
Asociale kindjes, niet die van mij, doen alles wat niet mag van mijn zoon. Kijk ze rennen. Wil je ook rennen? Nee, dat mag niet van de juf. Schiet lekker op zo. een verkeerd beeld krijgen jongetjes door die verschrikkelijke truttigheid van die pabosleetjes. Ja u leest het goed. Glad als een aal. Hun vagina heeft nog nooit een kind gebaard, maar ze weten er alles van. Opvoedkunde, didactiek geperst uit een studieboek van Bol.com, nederland wordt steeds slimmer.
Avi 3? Goed zeg, die van mij begin avi 2…nou nou. Ik heb geen vrienden op dit schoolplein, in de klas lever ik mijn vlees af. De klas is te klein, de kinderen teveel, de moeders te groot en ik meur.
We hebben de scholen gemaakt tot didactische megastallen waar een kind geen kind meer kan en mag zijn omdat er stomweg geen ruimte en geen tijd is.
Tijd, kus aan kind, kus aan papa, ander kind niks kind niet mijn kind. Met nog andere echte werkers drijf ik tegen de stroom in van huisvrouwen en emancipatieve flapdrollen die elkaar bezoedelen met berichten als …fff koffie bij mij… fff ja is goed. Duh ik heb een hypo een hypo hypo theek. De enige theek die je er niet zomaar uitdraait. Je bent verdraaid hy po theek is hetzelfde als je bent er in ge luisd. Ongelooflijk hoe alles in elkaar past. De taal verbindt verblind en geeft ruimte.
Ik druk op mijn AB, mijn Audi knippert fanatiek. Ik haal de kinderstoeltjes van de achterbank en spuit wat odol tussen mijn gevoelloze tanden.
Ik slalom en sla om de hoek nog even gade hoe er verschillende mensen wuiven naar hun kids. Mijn oortje blue, mijn werk die belt. Hee ben je al onderweg. Ja net ff kids afgezet. Nog even geboomd met juf. Nee, gewoon zakelijk hoor. Ze willen me in de ouderraad. Heh, wat zeg je? Nee, de 2 aktes zijn volgens Niebrand getoetst en zijn gecleared.
Denk wel dat de treasurekeeper van de Rabo er zijn licht nog over wil laten gaan. Oh ja, kun jij mijn p.a. de agenda laten freshen?
Ik hoest, ik kuch …ik meur.

Previous Post

4 classic soundtracks van de bovenste plank

Next Post

Tia Maria nekt hoofd van politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.