Paniekbultje op zak

paniekbultje op zak

Klinkt wat dubieus, maar heeft te maken met de taboes die mannen nu eenmaal hebben. Het verschijnsel van bobbeltjes op je balzak dan wel op je bal.

We praten er liever niet over. een zak is geen kunst, je loopt er niet te koop mee. Maar dat gerimpeld gevalletje kan leiden tot een hoop leed.  Meestal zijn het teruggegroeide haren dan wel ontstoken talgkliertjes.

Soms zit er een bultje vast op je bal. Alarmbellen aan en een nader onderzoek in het donker. Dit zijn de momenten dat we gewoon even alleen willen zijn met onze zak. Gedachtes flitsen door ons heen en nog beter we denken niet meer. Wat kan er nou misgaan met een zak, met een bal, met mijn ballen. Een bal in een zak is een balzak, twee ballen in je zak blijft nog steeds een balzak. Hoge nood paniek, wat moet ik doen.

Ik bel mijn beste vriend. Hee hoe istie? Nah, wel goed en met jou. Nah niks ernstig gewoon een pukkel op mijn bal. Niks aan het handje hoor. O okay mooi dan.

We bellu, ja we bellu. Naar buiten aanbellen bij buurman. Shit buurvrouw doet open. Hai buurman, hai buuf. Alles goed, ja alles goed is de buurman binnen?

Hee buur kom binnen ga zitten, biertje. Nee dank je. wat kan ik voor je doen? Heb een bultje op mijn zak. Bedoel je in je zak, want dat is een bal hoor lacht mijn buurman.

Nee, nee hij zit op mijn zak. Vetbultje? Weet ik niet, heb jij dat wel eens. ja zeker zegt de buurvrouw. hij knijpt ze altijd uit. Meen je dat?

Mag ik eens kijken. Kijken, tja ik weet niet. Laat maar eens dat bultje zien zegt de buurman. Ietwat beschaamd verwijder ik broek en onderbroek… Ik zie het al zeker een puistje. Nu jij zeg ik. De buurman trekt ook zijn onderbroek en broek uit. Zie je, hier zit er 1. Knijp hem uit zegt de buurvrouw. De buurman knijpt er met 2 vingers in.

Plotseling schiet er een dun sliertje uit het bultje, er schijnt geen eind aan te komen. De buurman zweet er bij. Het sliertje kronkelt om zijn vinger en wordt alleen maar langer. Ik ga zelf ook op zoek en vind het kleine knobbeltje. ik druk en druk en ja hoor de gele pus ontsnapt als lava uit een vulkaan. Voldaan kijk ik de buurman aan.

Kunst pure kunst.

De buurvrouw houdt haar neus dicht en vraagt  Ruik ik de jouwe of ruik ik die van jou.

Vetbultje op zak
Vetbultje kan paniek veroorzaken.

Zo gaan we niet met elkaar om, zo praten we niet over onze kleine ellendige balzakpuisten en cystes. Is ook helemaal niet nodig, zolang je maar oog voor je lichaam houdt en hulp zoekt als je twijfelt.

Nog een taboe bekentenis? Lees dan ook “mijn aambei lijkt wel een aardbei

Tags: , , ,
Previous Post

Autisten in gevangenis

Next Post

Mijn pastoor is clean

Comments

 1. Pingback: Mijn aambei lijkt wel een aardbei

 2. Pingback: Fuck Birds

 3. Pingback: Rutte wil een integere partij

 4. Pingback: Meer geweld in gevangenissen?

 5. Pingback: een beetje matten moet kunnen

 6. Pingback: debet of credit maakt niet uit

 7. Pingback: Geert Wilders boos over mail ambassade in Australië

  • popiejopie
  • mei 13, 2014
  Beantwoorden

  Nou, zandzakken voor de deur hoor. Een geweldige site als je er van houdt. In ieder geval wel leuk met al die tekeningetjes.
  Paniekbultjes op zak, hoe verzin je het.
  Zolang ze me gewoon gratis punten geven vind ik het geweldig.

  • Je dochter
  • februari 26, 2018
  Beantwoorden

  Met terugwerkende kracht schaam ik me voor je (maar ik heb we heel hard gelachen).

  Je liefhebbende dochter die geen zak begrijpt van deze openheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.