Polen boycotten Nederlandse producten

Wat is er aan de hand met de polen? Goed over de pis, omdat wij onze polen criminelen noemen? Onze polen, onze klussers, slapend in een Gooise achtertuin in een tent.

“ze zijn zo vreselijk aardig” , kakt de dame er uit. Mijn hele buitenkant geschilderd voor nog geen 2000 euro.  DE voordeur van dit pand kan je niet eens voor die prijs kopen.

De pool lacht naar me terwijl hij voor zijn tent zit met wanten aan en bivakmuts op. De buurman komt ook nog even langs en met handen en voeten vraagt hij de vriendelijke pool of die het niet koud heeft gehad.

Jij koud? De buurman slaat hard met zijn armen om zijn eigen lijf. Schaatsen friesland bijna elfstedentocht. Ik bijna ook meedoen. Het simplistisch verbond zou hier vast korte metten mee maken. Gek  1 van de twee woont hier vlakbij.

In polen vast nog kouder ja, brabbelt de buurman.

Het journaal meldt de actie van het arbeidsbureau om meer positief te staan tegenover de polen.

Nogal lullig, in hetzelfde journaal wordt verhaald over een campingbaas die ook bezoek heeft gehad van een paar polen op zijn camping. Er worden fotoos getoond van zijn gehavende gezicht. De man heeft doodsangsten moeten doorstaan.

Ja wat heb je daar op te zeggen vriendelijke pool voor je tentje??

Ik was het niet, was ook geen vriend van mij. Niet alle polen slecht zijn.

Jaja zegt de mevrouw, dit is een goede pool. Veel beter dan die marokkanen. Kun je geen afspraken mee maken en denk maar niet dat die in een tentje gaan zitten. Wat moeten we anders, de kassen zijn volledig pools. We hebben ze nodig.

Jaja tulpen uit amsterdam, zijn eigenlijk pools.

Kom kom meneer de pool, handje s uit de mouwen gniffelt de mevrouw,

De pool loopt naar het huis en plaatst een ladder tegen de muur.

Om tien uur koffie, zegt de mevrouw.

Dank u wel tot ziens, zegt de pool.

Lekker warm en comfortabel wonen in het Spiegel zegt de buurman. Ja alleen jammer dat de straat zo vol met auto’s staat. Ja, het wordt steeds moeilijker om je auto voor de deur te parkeren.

We boycotten gewoon poolse sigaretten.

Previous Post

Meldpunt foute nederlander

Next Post

RentSeeker Inc lanceert exclusieve eigendom Video Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.