Pvda moet grootste partij worden

Dat is een mooie ambitie, alleen hoe gaat Samsom dat doen? Het moet anders. De meerderheid in Nederland wil dat het anders gaat dan nu met Rutten.

Samsom gaat de beuk er in gooien. Linke links gaat dat in ieder geval goed bekijken. een beetje sambal in de huidige politiek kan best. Momenteel is er meer sprake van een dolende politiek dan een gedoog politiek.  We hebben problemen zat en moeten ons dan ook nog druk maken op zogenaamde gedoogafspraken van de drie regerende partijen, waarvan in ieder geval 1 er lachend in een hoekje staat toe te kijken.

Samsom dient schijt te hebben aan het gewauwel van VVD en PVV en zijn eigen koers te gaan varen. Het CDA lijkt een dubbel paspoort te hebben, dus daar zal de weerstand niet vandaan komen.

Het signaal van de Nederlanders moet je nu gaan ophalen. De Nederlander doet zijn kop in het zand en hoopt dat alles en iedereen aan hen voorbij gaat. Boerka en pool zijn achterhaalde onderwerpen en lijken triviaal ten opzichte van economie en de geldontwaarding.

Samsom gaat het proberen en begeeft zich op een linke linkse pad met een lik naar het midden.  Ik zou zeggen lik ze klaar en daarmee basta!

De nieuwe PvdA-leider Samsom streeft ernaar de PvdA weer de grootste partij van het land te maken. Op het PvdA-congres zei hij dat hij “een stem wil geven aan de meerderheid in Nederland die wil dat het anders gaat dan het kabinet-Rutte wil.”

Samsom sprak in Rotterdam een buitengewoon PvdA-congres toe, dat hem officieel bekrachtigde in zijn nieuwe functie.

Samsom gaat zich verzetten tegen bezuinigingen, what is new?

Passend onderwijs zit ook in zijn scoop. Het pact wordt gesloten met de onderwijzer,de agent en de verpleegkundige.

Tis een aardig begin, maar hoe zit dat met de rest?

Niet zo negatief Linkelinks je kan geen appels voor peren verkopen laat staan zo doorzichtig stemmen kopen.

Samsom vergeet niet, de buschauffeurs, de cultuur, het gevangeniswezen, de schoonmakers, de kinderopvang, de kleine middenstand en ga zo nog maar even verder.

 

Tags: ,
Previous Post

Verbeter mee in gehandicaptenzorg

Next Post

Werk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.