Rente verlaagd op Griekse leningen

Ik heb het aan mijn Griekse vrienden gevraagd en die snapten het niet. Ik ook niet maar het eten was heerlijk. Het eten in een Grieks restaurant krijgt eigenlijk wel iets heel speciaals. Klanten die het wel een grappige situatie vinden en met zeer gevatte opmerkingen komen.

Trek de kosten maar af van jullie schuld is 1 van de betere.

Nederland leent geld aan Griekenland, beter gezegd alle eurolanden betalen mee. Ze betalen een dermate hoog bedrag dat je je niet kan voorstellen dat iemand laat staan een land dat ooit kan terugbetalen.  Als je dat bedrag zou afzetten tegen het aantal vierkantemeters dat Griekenland behelsd, dan zijn we daar een tweede Wassenaar aan het creeren.

Een tijdje geleden was Ijsland failliet, hoe gaat het nu met dat land? Het station in Vleuten vertelt mij meer. een Driedaagse trip voor nog geen 400 euro. De poster ziet er goed uit. een prachtig uitzicht, mooie huizen.

Als ik Griekenland zou zijn dan liet ik me failliet verklaren.

Tags: ,
Previous Post

Autonieuws overzicht week 8

Next Post

Kunstschilder Piet Bokelaar Expositie 39 schilderijen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.