RentSeeker Inc lanceert exclusieve eigendom Video Website


Toronto, Ontario (PRWEB) 17 januari 2012

aanbieden van nog een ander onmisbaar marketing instrument aan zijn klanten, in Toronto gevestigde Internet Listing Service RentSeeker Inc lanceert onlangs een exclusieve video hosting en marketing website om haar vakantiewoningenlijst te bevorderen en appartementen te huur voor rekening van cliënten.

Nu, naast het verstrekken van verhuurders met video productie diensten, die scripting, professionele fotografie / film, gesproken tekst, muziek en uitgebreide branding zijn, heeft RentSeeker ontwikkelde een ruimte die alleen vitrines eigendom films.

waren altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten eigenschappen en merken bloot te leggen, zegt Chaim Rivlin, President en CEO van RentSeeker. Onze woning video’s zullen nu op YouTube, Viddler en onze nieuwe video-website die goed zicht en webverkeer voor verhuurders zal bieden. Deze nieuwe site voegt nog een dimensie toe aan de marketing matrix. Hoe meer publiciteit huurwoningen ontvangen, hoe beter.

Een vertegenwoordiger van Concert Vastgoed Services zeiden: Wij waren blij om te RentSeeker.ca gebruiken voor de productie van onze video advertising. Ze waren een plezier om met snelle werken bij het aanpakken van problemen en veranderingen, en het eindproduct is professioneel en trouw aan ons merk.

Shane Grosman, voorzitter, Flagship Ventures Property Corp, zegt: De beslissing om RentSeeker video’s te produceren voor Flagships gehele portefeuille was snel gemaakt. De kwaliteit van het eindproduct, in aanvulling op de korte doorlooptijd en de lopende marketing services, was gewoon een voorbeeld van dit Companys professionaliteit en toewijding aan klantenservice.

Voegt Rivlin: In een korte tijd, weve produceerde meer dan 100 eigendom video’s. Dit wordt steeds de manier om een ??woning online presenteren in 2012.

RentSeeker.ca is featured in de media een paar keer met een vermelding in de Globe and Mail en het meest recent te zien in een Toronto Star artikel met de titel Zijn uw verhuureenheden klaar zijn voor de close-up? met de nieuwe video productie en marketing service.

Over RentSeeker Inc

RentSeeker.ca (volledig eigendom van RentSeeker Inc) is een particuliere internet marketing bedrijf het onderhoud van de multi-residentiële, commerciële, retail en horeca en de algemene vastgoed-industrie. Een toonaangevend in Toronto gevestigde bedrijf, maar tegelijk een hele reeks van het productaanbod omvat Notering en syndicatie, Onroerend Video’s, 3-D Plannen van de vloer, Social Media Design en Management, Website Design en Search Engine Optimization Consulting. RentSeekers dynamische Internet Listing Service-platform is een veelzijdige bron die huurder Shout-Outs, huurder Forums, Student Zoeken op School / Universiteit, Student Forums, social sharing, Print Vriendelijk advertenties en nog veel meer.

Voor vragen van de media, dan kunt u contact opnemen met:

Chaim Rivlin, CEO

RentSeeker Inc

75 Wildcat Road

Toronto, Ontario M3J 2P5

Toll Free: 800.445.7572

Lokaal: 416.800.7572

Fax: 416.800.7568

E-mail: contact (at) RentSeeker (dot) ca

Web: http://www.RentSeeker.ca

Facebook: http://www.Facebook.com/RentSeeker

Twitter: @ RentSeeker

YouTube: http://www.YouTube.com/RentSeekerVideos

# # #

 
                
                

Tags: , , , , ,
Previous Post

Polen boycotten Nederlandse producten

Next Post

Internet Marketing Company kondigt nieuwe Blog, “Search Engine Marketing van Internet op een websites Zichtbaarheid Online verhogen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.