Rets braakt er op los 1.

Een japans onderonsje uitlopend in een reggae, ook dat kan er nog wel bij.

U zit er vast niet op te wachten en u bent ook vrij om meteen deze pagina weer af te sluiten. Doet u het niet dan bent u gewoon de kots, of bedoel ik nou klos? Rets heeft zijn positieve dagen , maar zeker ook zijn gallische en depressieve dagen. De dagen waar hij het nieuws echt helemaal niks vindt. Hij ziet hoe de zwakkeren weer genaaid worden. Hoe hij voelt dat anderen de anderen niet meer helpen. Dat nederlanders er niet meer voor de nederlanders zijn, maar ook niet voor onze marokkanen en turken. We belazerd worden door onze eigen gekozen regering. Hoe Wilders manipuleert en hoe Samsom hetzelfde doet. Hoe menig Nederlander meemaakt wat die eigenlijk niet wil meemaken,  hij is failliet.

Onze Euro is eigenlijk geen cent meer waard. Terugkeer naar de euro ons per nederlander schijnbaar heel veel geld kost terwiijl de PVV  het tegendeel beweert. De gemeente mij nogmaals naait met de OZB. Dat als die omlaag gaat de andere belasting gewoon weer onhoog gaat. Dat boze tongen beweren dat de Btw weer omhoog gaat. Dat criminelen huur moeten betalen voor gebruik van hun cel.

Menig Nederlander zit al aan de grond, verteert door zijn eerdere rijkdom en zand in de ogen gestrooid door banken en beurs. Pensioenen die verdampten, niet door ons, maar door onze hebberigheid? Nee, dat kan niet waar zijn. Mijn aandelen verwerkt in een woekerpolis en vergaan tot een nutteloze negatieve inleg. Een dreigende dreiging van het enige wat we nog hadden de aflossingsvrije hypotheek zwaar aanbevolen door mijn “mannetje” dat zelfde mannetje dat weer geld pakt om mij te adviseren hoe ik van zijn vorige advies kan komen. Een advies is maar een advies en geeft dus geen garantie, Ja zo lust ik er wel meer, je hebt wel mijn centen in je zak gestopt.

Mijn baas die zich gesterkt voelt door een tanende economie. De weg is geopend voor klokkenluiders en ordinaire schijtlijzen die verklaren dat ze je wel gespot hebben op facebook of een ander sociale media waar je verdwaalt in tijdlijnen en andere nietszeggende onzin. Ik schrik van mijn facebook, waar zijn de smoelenboeken gebleven, het zijn nu ordinaire emotiezuipende holle vaten. Ik geef je een duim omhoog. Mijn zus is dood…hup duim omhoog. Sterkte en kijk je nog even op mijn tijdlijn en wil je ook nog in mijn verjaardagskalender die reeds gevuld is met 3000 vrienden die ik nog nooit echt heb gezien. De schreeuwen om hulp, van facebookers die het niet meer redden krijgen weer de duim omhoog.

Ik voel de warme omhelzing van Wilders, de gladde adem van Rutte en de lik van Samsom. Ik stap weer in de bus, de bus waar ik net zoveel betaal voor een staanplaats als voor een zitplaats. De ov/chip die me verwart, piepte die wel? Nog een keer er op, fuck, goede reis. Is dat goed?

De bus in nederland waar veiligheid zo hoog in het vaandel staat, waar je met 50km per uur door de vinexwijk scheurt. De bus remt hard,kilo’s vlees verplaatsen zich over bijna 30 meter. Als u of ik zonder gordel rijdt in uw auto dan bent u goed zuur. Een bus volgepakt heeft geen  gordels, maar tuft gewoon verder.

Ik kan het ook nog over de trein hebben, maar daar geldt hetzelfde voor.

Rets, heb je nog wel iets positiefs? Ajax koploper, dat is geen goed nieuws dat is gevaarlijk nieuws.

Van het weekend wordt het weer pasen, ja dat is positief.

Ik koop scharreleieren en op marktplaats kan ik mijn oude paaseihouder verkopen.

Mocht u behoefte hebben aan meer, dit was nummer 1. Bedenk wel alle personen die hier genoemd worden bestaan niet echt.

Bedankt voor het uitlezen.

Tags: , , ,
Previous Post
Economie Politiek

Bijna alle spanjaarden werkeloos?

Next Post
Economie Politiek

Bent u al failliet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.