Retsiem gokverslaafd

Win een Ipad of een staatslot, wie wil dat niet?

Acht vrienden lappen 10 euro. Ze stoppen de 80 euro in een doos. Ieder kiest een nummer onder de 9 en schrijft dat op een briefje. De acht briefjes gaan in een doos en daarna …….

Pff dit gaat nergens over. Ik bedoel eigenlijk niet anders dan dat je gezamenlijk tot leuke dingen kan komen die de wetgever maar drie keer niks vindt.

Dajomarkt start de priveaandelen markt. De wetgeving vindt dat maar niks terwijl er continu door zogenaamde rechtschapen mensen anderen worden aangezet tot gokken.

Alleen al het kopen van aandelen via de bank of binck is eigenlijk aanzetten tot gokken.

Samen met mijn familie speel ik de staatslotaandelen wedstrijd. Er zijn 10 aandelen genummerd van 0 t/m 9 je koopt dus 1 of meerdere aandelen. Als alle aandelen zijn verkocht geldt het laatste nummer van de jackpot als leidend voor het winnende aandeel in mijn spel. Wat kun je winnen? Een heel  staatslot. Oh ja een aandeel kost 3 euro.

Verboden?  Vast wel, maar niet als je het prive houd.  Verdien ik er aan, nee, want al het geld gaat weer terug naar de aandelen wedstrijd en naar reclame doeleinden van de website.

Kan u meedoen…. weet ik niet. Probeer het eens.  Schrijf u in en zoek en vraag.

Previous Post

Welke invloed heeft de europese crisis op de VS

Next Post

Gezocht schrijvers voor Seokunst/Linkelinks en biechtstoel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.