RoelWaltaPaintings – Moderne Kleurrijke Kunst

Deze film geeft een impressie van de moderne grote kleurijke schilderijen van Roel Walta. In het eerste deel zie je het een modern schilderij onstaan. In het tweede deel een aantal schilderijen in vogelvlucht. Achtergrond informatie: De hedendaagse kunstschilder Roel Walta is een autodidact. Een creatief kunstschilder die zich niet beperkt tot een stijl, onderwerp of materiaal. Zichzelf meestal met acryl verf op doek, papier en wat maar voor handen is ontwikkelt, zoekt en ontdekt. Primaire kleuren vormen vaak de basis maar hij wijkt daar ook van af. Schilderen zoals een kind een tekening maakt, zonder voor opgezet plan. Kortom niets staat vast en hij laat zich volledig leiden door zijn fantasie. Roel Walta ( Kunstschilder/Theatermaker ) is lekker op weg. Niets moet alles mag. Vooral zelf de touwtjes in handen hebben. Veel vrij werk, maar Roel Walta maakt ook vaak moderne grote betaalbare kleurrijke schilderijen in opdracht voor de particulier en voor het bedrijfsleven. Denk aan wat moderne kunst doet op kantoor of een mooi kleurrijk schilderij in de woonkamer. Mede dankzij het Internet vinden de grote moderne kleurrijke schilderijen van kunstschilder Roel Walta gretig aftrek. Vooralsnog hangen veel van de schilderijen van Roel Walta in alle windstreken van Nederland. Mondjesmaat verlaat een groot betaalbaar modern kleurrijk schilderij ons land oa naar Duitsland en onze zuiderburen in Belgiƫ. De grote moderne kleurrijke schilderijen van Roel Walta laten zich het best
Video Rating: 0 / 5

Kunst linkse hobby volgens PVV?

Vindt de PVV nu wel of niet dat kunst een linkse hobby is? Het lijkt een simpele vraag maar Martin Bosma (PVV) en Boris van der Ham (D66) komen er zelfs in een rechtstreekse confrontatie niet goed uit. Interview direct na afloop van het cultuurdebat in de Tweede Kamer.
Video Rating: 5 / 5

Tags: , , ,
Previous Post

Cd presentatie Amstel Quartet

Next Post

PRIESTER IN CONFLICT

Comments

  • TaurusPresents
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  Knap gemaakt filmpje wat een goede impressie geeft van het werk van deze kunstenaar. En de grote? kleurijke schilderijen vind ik echt schitterend. Zou deze ook eens in het echt willen zien.

  • modernpaintings
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  @nicoleradstake Bedankt voor je reactie. Inderdaad ik wordt steeds drukker met het schilderen. Het? werk gaat gestaag door.

  Groetjes Roel

  • nicoleradstake
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  Hee Roel!

  Leuk om je? aan het werk te zien!
  En ook gaaf resultaat!

  Je bent er steeds drukker mee of niet?
  Nouja ook begrijpelijk, want beeldend werken is gewoon leuk!

  Groetjes Nicole

  • ErikHartog
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  @FlorisDVijfde Dus hij is een aantal keren gearresteerd, omdat hij “gewoon” wat? zei. Natuurlijk jongen, droom maar lekker verder.

  • FlorisDVijfde
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  Wat vind de linkse kerk het toch prachtig, dat brievenbuspisfabeltje. Lucassen heette hij en hij was het zat dat de hond van de buurman zijn tuin elke dag onderscheet. Hij heeft toen gezegd “hoe zou jij het vinden als ik elke dag in je brievenbus? zou pissen?” En zo ontstond de linkse brievenbuspismythe.

  Boris is hier beter op dreef Martin Bosma, maar museumsubsidie ziet Martin als wat anders dan kunstsubsidie (jammergenoeg geen toelichting daarop). En kunst is geen kunstsubsidie natuurlijk.

  • hodkovice
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  Is dat niet dat PVV kamerlid dat bij zijn buren door de brievenbus pist??

  • TheSCF1908
  • januari 16, 2012
  Beantwoorden

  +1 voor? Bosma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.