Rutte liegt de crisis in een crisis

Rutte liegt de crisis in een crisis

Rutte liegt. Mijn god wat stinkt het hier, Geert dit is geen toilet. Sorrie meneer de pastoor, maar dit is vreselijk.

Rutten voelt zich niet lekker, maar blijft lachen. God daalt neer in het eenzame hokje en kijkt vriendelijk naar de gladde mooie sympathieke man.

U bent leuk, spreekt God. U kan de crisis verdraaien tot een enorme grap. Tja lacht Rut, kijk in elk gezin zit wel een deurknop die leuker is dan ik. Haahahha kerel die is goed he?  Ik denk dat de grieken zich U nog wel drie keer zullen verwensen voor zij lesbos gaan verhuren aan het coc in nederland.

Ik kan je niet volgen zegt God. Hahahahha dat hoeft ook niet hoor, laat dat denken maar aan mij over, u hoeft mij alleen maar te gedogen… snapt u wel.

ik heb met de cda een duivelse deal gesloten. een soort van abortus non grada of zoiets. Die verzuurde volgelingen van u, echt keuzeloos volk. Weten nooit welke kant ze moeten rennen. Elke keer als ik hun paus zie denk ik Pausje pausje leef je nog of is je botox versteend?

God werd boos en wierp 3 hypotheekaftrekken richting Rut. Met 130 km per uur wist Rut het staatslot te ontwijken. Ik krijg je nog wel en hij rolde een vrouw met een wagentje van de zaak plus uitkering over de voeten van de minister president.

Rutten stond klaar met een slap aftrekszel van de Balkenende norm, maar bedacht zich en ruilde die in voor een flexibel pensioen.

Mag ik van jou uit de serie van kanslozen, de autisten, de rokers, de debielen, de docenten, de verplegers de veelplegers en doe ook maar mijn buurman.

De hand van God was uitgespeeld.

U kwam om te biechten!!!!  Jaja, dat is waar God, bent u wel God, u was toch de pastoor?

Ik ben de hand van God. Nou kijk het zit zo, eigenlijk wist ik al dat de economie kut zou gaan  voordat hij begon. Ik had namelijk met Oblama gesproken en die zei…. Rut , you have to kut. Kut in de economy and kut in de gezondheids servies. Je moet ook kutten in de banken en kut ook maar in pension. Ik begon te huilen en Oblama sloeg zijn arm om me heen en zei, kut is kut maar kutten moet je.  Teruggekomen in nederland wist ik niet hoe ik het moest vertellen dus zei ik dat alleen de andere landen kut waren, sorrie.

Is dat alles, sprak de pastoor. Is dat niet genoeg vroeg Rut. Nee dat is niet genoeg, God weet dat er meer is.

Er is meer zei Rut. Mijn vrouw….. Ja vertel maar. Mijn vrouw weet het ook. Schiet lekker op Rut.

Ik heb gegokt? Je hebt gegokt …ja illegaal. Dat is kut rut. Ik weet het. Waar heb je gegokt. Ja iets met kopen en verkopen. Ik wil ze niet verlinken.

Wat heb je gewonnen Rut? Niks. Wat heb je verloren 3 euro. Tja dat is toch niet zo erg. De economie daar gaat het om ik ben de jonge vent die ons zou loodsen door deze wereldse crisis. Vader ik heb gefaald. Je kan het nog goed maken, je kan het herstellen.

Dat wil ik wel zei Rut, maar hoe?

U zult niet doden …dat moet toch lukken

U zult de kleine man nog verder uitknijpen

U stort nog meer in het noodfonds

U knijpt nog meer in de kas

Rut was verlicht. Rutte liegt.

Tags: , , , , , ,
Previous Post
Vlogger_blijkt_flopper.jpg
algemeen featured

Vlogger blijkt flopper

Next Post
Busje komt zo
algemeen featured

Busje komt zo, busje komt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.