SERPGenius lanceert nieuwe publicatie gericht op praktische Search Engine Optimization (SEO) voor kleine bedrijven


Carlsbad, CA (PRWEB) 31 december 2011

Veel van de informatie over zoekmachine optimalisatie (SEO) vandaag de dag beschikbaar is te technisch en jargon gevulde om van praktisch nut te zijn voor bedrijven die SEO nodig om concurrerend te zijn op het web. SERPgenius.com biedt een blog gericht op voorlichting en educatie van het grote publiek over wat er nodig is om te vinden door mensen die zoeken naar wat ze moeten.

aangeboden

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page, met andere woorden, wat gebeurt er als iemand zijn of haar zoekterm, of trefwoorden gaat in een zoekmachine. Omdat op de eerste pagina voor een zoekterm kan maken of breken een bedrijf. SERP genie helpt mensen vinden op het web.

Terwijl SERPgenius is een jonge publicatie, de ervaring van zijn redacteuren zijn breed en diep te hebben gewerkt gedurende vele jaren met webdesign, internet marketing, zoekmachine optimalisatie en social media. De blog aanvaardt geen reclame, en de reviews zijn gebaseerd op hands on ervaring met alle producten en diensten beoordeeld.

Er zijn drie artikelen die momenteel beschikbaar zijn: In het eerste artikel van de Stichting van SEO bespreekt de voordelen van het gebruik van WordPress met ofwel Thesis of Genesis om een ??stichting voor grote SEO bouwen, snel en eenvoudig. Het tweede artikel 5 Best SEO Tools en One Dud is een gids voor de tools die SEO gemakkelijker te maken, sommige zijn gratis en een aantal hebben een maandelijkse kosten. Het derde artikel 5 stappen naar Groot-SEO details de stap-voor-stap proces dat resultaten oplevert, en waarom het zo goed werkt.

SEO is waardig verslag voor iedereen die informatie, producten of diensten aanbiedt op het internet en dat willen de meeste mensen om hun aanbod te vinden. SEO is een groeiende en zeer dynamische onderwerp met heel veel leuke informatie, niet-zo-geweldige informatie, bergen van meningen en nog veel verkeerde informatie.

SERPgenius.coms doel is een soort te ziften door middel van het kaf, distilleren en verfijnen zodat de lezers kunnen praktische, nuttige tips en tools te krijgen voor een effectieve SEO. 85% van de kliks naar een website afkomstig zijn van biologische rankings, SEO rankings, niet van betaalde bronnen. Dit is de reden waarom SEO is cruciaal voor het succes van een website.

###

 
                
                
clear=”all”
Zoek meer Ranking Seo Persberichten

Tags: , , , , , , , , , , ,
Previous Post

Goedkoop adverteren – Internet Marketing Gratis linkplaatsing

Next Post

MASTERCLASS KLASSIEKE ACADEMIE VOOR SCHILDERKUNST EN BERSERIK IN MUSEUM DE BUITENPLAATS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.