‘VU schendt medisch geheim’

'VU schendt medisch geheim'
Bij opnamen voor een nieuw medisch reality-programma van RTL is het medisch beroepsgeheim geschonden. Dat zeiden hoogleraar medisch recht Johan Legemaate en medisch ethicus Erwin Kompanje in Nieuwsuur. TV-producent Eyeworks maakte voor het programma …
Read more on NOS.nl

Lokhoff: "Heb er nooit geheim van gemaakt dat ik van Bruins gecharmeerd ben"
Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik van hem gecharmeerd ben. Ik wil graag zien hoe hij ervoor staat, dus wat mij betreft begint hij zo snel mogelijk met meetrainen." Bruins begon zijn carrière als profvoetballer bij Excelsior, …
Read more on Soccernews.nl

Tags: , , ,
Previous Post

Uniek schouwspel in Carolus Borromeus

Next Post

Schilderij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.