Waar stem jij op?

Waar stem jij op?

Veel Nederlanders weten nog niet waar ze op 12 september op zullen stemmen. Het land lijkt verdeeld en verscheurd. Probeer je maar niet vast te klampen aan de valse beloftes en schijngevechten van de politici. De echte strijd lijkt een mediastrijd te worden. De kandidaten vliegen over de buis wel of niet met een inkijkje in hun privé.

Het zijn ook maar mensen is het devies. Roemer bij de zigeuners. Rutte geen homo maar wel vrijgezel.

Een traan van Samsom. Wilders kust spontaan een fan met tattoo.

De SP verliest zetels en Roemer stottert zich lachend de achterhoede in.

Samsom lijkt sterk en blaast Roemer weg, maar dat lijkt ook wel erg makkelijk. Roemer is de weg kwijt.

Samsom komt er mee weg, nu nog wel. Toch lijkt het op een toneelstuk al willen we dat liever niet zeggen.

een mooie krullenkop
een volle bos

We zijn het zat om mensen onderuit te schoppen. Je gezin in volle glorie presenteren met of zonder handicap, met of zonder traan. Het inkijkje lijkt niet gepast, maar we accepteren. Ik denk alleen dat een misstap de boel weer op scherp kan zetten.

Persoonlijk kan ik ook prima zonder die nutteloze achtergrond informatie. Het feit dat ook politici gewoon naar het toilet moeten of last van aambeien kunnen hebben stelt me niet gerust in een eventuele stemkeuze. We hoeven niet te weten dat Sap haar vader iets teveel dronk. Ik hoef ook niet te weten op welke camping ze hebben moeten zwoegen en zweten.

Als je zo je best moet doen om de kiezer duidelijk te maken dat je ook maar een mens bent dan zijn we duidelijk doorgeslagen.  Is het top om te weten waar de broer van Rutte aan overleden is. Maakt het uit dat hij zonder trilling bevestigt dat hij geen homo is?

Ik vind het wat dat betreft allemaal een hoop theater met een hoop echtheid. Ik twijfel niet aan hun integriteit alleen het is amateur toneel en te doorzichtig.

Ik zal het u maar verklappen, als ik met mijn vinger in het vlees van mijn bovenbeen druk dan blijft er nog lang een putje achter.

 

Previous Post

Zorg

Next Post
Zorg

Najib Amhali – Zorg Dat Je Erbij Komt – Muziek Quiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.