Wat houdt mij vandaag bezig

Wat houdt mij vandaag bezig?

Was er maar iemand die mij bezig hield. Ik verveel me te pletter. Je leest weer van alles waar je tenen van gaan krommen.
Klijnsma die liegt en bedriegt en de oudjes in de steek laat. Floggers die geen floggers zijn, maar dood ordinaire fuckers. Een dikke vinger voor ze.

De politiek die groepen criminaliseert. Hillary die liegt en bedriegt en Trump die zijn haar door de war laat gooien. Groen Links en SP die met een shitverhaal komen. Mijn tuin vol onkruid mijn buurt vol met geteisem. De buren die er nooit zijn. De buurman die ineens er niet meer was. Gescheiden? Nee, gestorven. Maar dan daalt de temperatuur en kan ik mijn godvergeten rotkop weer laten zien bij de Lidl en erger ik me dood aan de pakhuisinrichting en de verveelde winkelhulpen die met een iPhone achter een virtuele Pokemon rennen. Vandaag in de aanbieding, slappe komkommer.

De angst overheerst, we zijn bang voor Turken, Marokkanen, Syriërs en ga zo maar door. Er zijn er teveel en ze zijn er zo snel. Wij zijn maar met weinig en straks nemen ze het land over.

Nou, misschien maar goed ook. Zo goed hebben we het ook niet gedaan.

De neus uit Zaanstad is met zijn neus in de Nederlandse puree gevallen. Zijn gebroddel en arrogante kop hebben we al teveel op de televisie gezien. Een puberaal mannetje met een grote mond. Zijn vriendjes opnaaien en zelf laf achter zijn tweedehands cameraatje. Geen Flogger maar een flopper.

Nujij lijkt al weer een eeuw achter mij. Linkelinks niet meer dan een zwak aftreksel, een tweederangs blokje. Maar goed liever dat dan helemaal niks.

Vandaag al weer zaterdag en het leuke is dat ik gewoon mijn artikel weer verder kan uitbreiden. Net even wat pruimen gekocht en gestruikeld op een paar jochies die volkomen verdwaasd achter een pokemon zaten. Nu voor de buis kijkend naar RTL4. Een slecht programma over campings. Ik ben blij als het weer zondag is.

Tags: , ,
Previous Post

Buschauffeur krijgt taakstraf

Next Post
Vervuiling_in_Brabant.jpg
algemeen Gezondheid

Lucht in Brabant vies

Comments

  • Fred ccccc
  • september 16, 2016
  Beantwoorden

  Hee Linkerd, jij ook hier? Beetje depri vriend of gewoon slecht geslapen? Ik heb je “rotkop” trouwens gezien bij de Lidl. Je hebt gelijk het is echt een beetje een rare tijd. Het klimaat is de weg kwijt en dat kun je ook zeggen van Klijnsma, maar dat is al veel langer. Ga je zien.

  • Danny de beste
  • september 16, 2016
  Beantwoorden

  Was jij daar ook dan? Ik zou zeggen linkerd, morgen schijnt het zonnetje weer en kun je je toekomstig donorhart weer luchten

  • Fred ccccc
  • september 17, 2016
  Beantwoorden

  Nou volgens mij is het zonnetje weg. Linkerd lijkt me een beetje depri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.