Weet je wel wat dat kost?

heb je even tijd
uurtje wachten

Natuurlijk heb ik schattige kinderen en ook nog een baan. Net als u woon ik in Nederland en word ik geconfronteerd met de crisis.

De crisis lijkt op iets wat je gewoon overkomt. In eerste instantie dacht ik, tja daar merk je niks van. Niets lijkt minder waar. De crisis hangt in de lucht, je ademt hem continu in.

Zowel links als rechts vliegen de bezuinigingen om je oren en daarnaast de verhogingen van b.v. benzine. De benzine begint echt op goud te lijken. Onze vierwielers worden dure dingetjes. Het geeft echt een hybride gevoel. Ik wil een auto met alleen maar een accu, geen benzinetank, geen belasting. Vergeet het maar zodra alles een accu heeft begint het spel vast wel weer opnieuw.

Elk jaar weer dezelfde verrassingen alleen nu voel je ze meer.

De OZB, waterschapsheffingen en je mag alles in termijnen betalen. Je schiet er geen reet mee op ben je net in je laatste betalingsmaand, kun je net 3 maanden ademhalen en dan begint het weer opnieuw.

Voorzieningen die ophouden te bestaan, opvang voor jongeren die moeten sluiten. Onderwijs dat volgens de politiek zuiniger en beter kan en dat zonder hybride.

Mijn auto veel te groot en veel te duur met de winterbandjes er nog onder. Was net geen elf steden tocht, maar het geld van de bandjes is vast goed besteed. Ze moeten er ook weer af.

Vakantie komt er aan, vrouw heeft de vakantie al voor de helft gefinancierd, mijn kasje was reeds leeg. Opgegaan aan winterbanden en aandrijfriem. Ik ben jaloers op de mensen die me zeggen dat ze nooit wat hebben aan hun auto, het lijkt wel alsof ik de enige sponsor ben van de verschillende garagebedrijven.  Ik loop te zweten als ik de garagehouder weer moet bellen of de auto klaar is. De tweede vraag is meestal “wat is de schade”. Hahaha voor u maar 1100 euro’s echt een koopje. Fuck niks koopje. Hoe vertel ik het mijn vrouw? Plulletje weer een beetje opgehoogd en gewoon verder leven. Dan maar geen Ipad2. Bij 1 werd ik wakker en enthousiast, bij 3 denk ik gewoon een kut-apparaat. gewoon nu besteld bij de Blokker of zo, 89 euro.

Ik ga wel wat bijverdienen in de avonduren. Muzieklessen en niet illegaal. Gewoon wit.

Advertentie plaats je bij de grootse Marktplaats in Nederland. categorie diensten, muzieklessen, zanglessen en dan weer instrumenten en dan snaar, oftewel gitaarles.

Maak een leuk tekstje, fotootje er bij, link naar mijn website. Niks gek, geen waarschuwing van Marktplaats, je wordt geloodst naar de pay marktplaats en dat wordt schrikken

150 euro, ja u leest het goed 150 euro. Ik breek het programma maar gewoon af.

Heee Marktplaats het is crisistijd, mensen willen wat bijverdienen.

ik maak me zorgen grote zorgen voor het moment dat ik weer naar de Efteling moet met vrouw en kinderen. Leeggemolken word je, minimaal 140 euro ben je kwijt voor dat geneuzel met zijn vieren. Uren in een rij. Land van duizend meningen en ik ben nummer 999.

 

 

Tags: ,
Previous Post

‘Portret van Jezus’ terug in Bijbels Museum

Next Post

Popmuziek uit Utrecht eo (70’s) (utalpo)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.