Wilders boos op IND

De IND is buiten zijn boekje gegaan. Je mag niet onderhandelen met Somaliers die uitgeprocedeerd zijn. Ze kunnen volkomen veilig terugkeren naar het land van herkomst.

Indien de crisis nog verder doorslaat kan dat wel eens waarheid worden. Geen somalier die hier meer wil wonen laat staan asiel aanvragen.

We jagen onze ” eigen ” mensen hun huizen uit en pakken hun banen af. De somalier kan daar geen reet aan doen en Wilders ook niet.

Wilders zal vragen gaan stellen, scoort zijn punt en leunt dan weer achterover. Hij lost echt niks op en brult over gebakken lucht.

Wilders was niet uitgenodigd door de Somaliers, de IND kwam toch en dat siert ze. Hun aanbod leek meer een uitstel van de zoveelste executie,vanmiddag loopt hun ultimatum af. Oprotten wegwezen van ons stukkie grond.

Je moet fucking een klein mannetje zijn met donkere ogen accentloos sprekend, teruggedraaide lippen en geblondeerd haar en een zielig verhaal wil je  op het mededogen van de samenleving kunnen rekenen. Elk schrijnend geval is een geval en kost geld.

Er is niets op tegen om mensen te helpen, maar we hebben er schijnbaar last van. De zondebokken hebben we al een tijdje in het vizier en de politieke partijen verschuiven hun normen en waarden zonder blikken of blozen.

Neem van mij aan dat die Somaliers fout zijn, hun grootste fout was om enige vertrouwen te hebben in een eventueel humanitaire oordeel van hun zaak.

Ze houden het vuurtje aan met hout aangevoerd door de plaatselijke bevolking. Het vuurtje zal om 14:00 uit zijn. De burgemeester wil rust en orde op oudejaarsnacht. Een somalier in een tent kan wel eens gewond raken door gillende keukenmeiden en te laag gerichte vuurpijlen.

Wij willen hun zaak niet, niet nu, nee nooit.

 

Previous Post

Geen angst voor u

Next Post

Dajomarkt start de private veiling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.