Wilders staat klaar voor aanval op ontwikkelingsgelden

Laten we een miljardje bezuinigen, direct resultaat en het helpt de economie. Ontwikkelingsgeld is vogelvrij en lijkt op wisselgeld voor de gedoogsteun.

Stelletje idioten of stelletje realisten. Nederland in vertwijfeling. We worden niet alleen geconfronteerd met de crisis maar ook met onze keuzes. Keuzes die we nu moeten doen en keuzes die we al hebben gedaan.

Nederlanders zijn medelanders en geven gul. Ik weet zeker dat we dat nog steeds willen zijn en we moeten dat ook zijn. De huidige politiek maakt gebruik van onze angst en van onze dilemma’s.  We willen niet zo snel afscheid nemen van onze rijkdom, onze hypotheek ons bloed.

Vandaag hebben we een streep getrokken door het welzijn van onze kinderen. We hebben de zorg verkwanzeld ondanks vele protesten. De  politiek hoeft de kinderen niet te vertellen waarom ze ineens naar een andere school moeten. De politiek zal niet komen uitleggen waarom vakkrachten hun baan verliezen. De klassen verder verzwaard door kinderen die er ook niet om gevraagd hebben. Scholen die er voor betaald krijgen, maar dat niet kunnen waar maken.

Het wordt tijd voor bezuinigingen die we wel begrijpen en voor solidariteit.

Laten we maar eens afrekenen met de heren door eengezindheid en van mijn part op de barricaden.

Ik betaal liever 30 euro extra voor goed onderwijs dan een verhoging van de OZB.

Ik lever liever een deel van mijn pensioen in om te zorgen dat ze in arme landen ook enige toekomst hebben.

Tags: , ,
Previous Post

Werk

Next Post

K3 – Alice in Wonderland (officiële videoclip 2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.