Zuster.JPG

zieken voelen aan verpleegsters

Zieken voelen aan verpleegsters

Het moet niet veel gekker worden. Mannen die in het ziekenhuis liggen kunnen hun handjes niet thuishouden van de verpleegsters of kraaien seksueel getinte uitlatingen. Misschien dat ze in de verkeerde soort ziekenhuis verblijven.
Voor je het weet veinzen deze mannen een aambei om maar jam te likken van een boterham waar ze gewoon vanaf moeten blijven. Ik begrijp dat deze vergelijking niet helemaal op gaat, maar u weet vast wel wat ik bedoel.
Het ziekenhuis als fantasie en lustoord. De verpleegster die ongegeneerd door de patiënt een klapje op haar billen krijgt.  Het zielige blindedarm lulletje die per ongeluk de borsten streelt van het buitenlandse verpleegstertje. Waar zijn ze gebleven die harige gebekte verpleegsters die wel raad wisten met die opgewonden ochtendlulletjes. Een koude natte washand deed wonderen en je mag dat eigenlijk geen wondertje noemen. Met enorm veel respect werd er gekeken naar de Bertha van de afdeling. Bertha is weggeschoven en de zieke geest van de man drijft meteen weer boven alsof het een recht is om gebruik te maken van alle faciliteiten van het ziekenhuis.  Natuurlijk zijn er vele soorten van intimidatie die de verzorgdames bedreigen, maar dat maakt niks uit ze zijn ronduit niet integer. Maar wat doe je er tegen? Buiten het ziekenhuis gebeurd het ook, bij de kapper, bij de Hema, in de lift in de bus op het werk. Elke plek is de verkeerde plek en elke niet toegestane aanraking is er eentje teveel. Elke vunzige woordspeling zonder dat iemand zich kan verdedigen is smakeloos.
Elk bedrijf heeft zijn gedragsregels en we weten met zijn allen dat we niet mogen roken in het ziekenhuis. Meestal houden mensen zich daar keurig aan op een enkele malloot na die de wc illegaal voor zijn verslaving gebruikt. Net als niet mogen roken is seksuele intimidatie naar vrouwelijk personeel gewoon taboe op straffe van:
 • Een operatie zonder verdoving
 • Een diepe anale koortsmeting ( alhoewel er zijn sommige mannen…..)
 • Het verplicht inslikken van zes kamfer pillen ( deden ze vroeger in de koffie in het leger, fabeltje?)
 • Het  verwijderen van de patient
 • Een boete van 100 euro
 • Patiënt komt op een blacklist en wordt door zogenaamde Iron Bladies benaderd
Zuster
Maar laten we vooral stoppen met die onzin en mensen rustig hun werk laten doen. Werk met als doel om ons te verzorgen omdat we hulp nodig hebben en waar geen plaats is voor dat soort van gestoord en respectloos gedrag.
Tags: , , , , ,
Previous Post
Kom_mee_wijf.JPG
algemeen featured foute nederlanders Politiek

kom hier wijf

Next Post
Zzzzzzzzzzz.JPG
Economie featured Humor

Droomvlucht met dreamliner

Comments

  • Martin
  • mei 22, 2013
  Beantwoorden

  Mooi plaatje, maar wat een onzin. Mannen zijn nu eenmaal mannen en vrouwen zijn vrouwen. Daartussen zit iets van spanning, en dat wringt, piept en kraakt, óók in een ziekenhuis. Lastig? Ja. Verbieden dan maar? Nee. De weerbaarheid van Bertha is een mooi voorbeeld, laat het daar maar over gaan. En de excessen, die mag je er dan met kop en kont uitgooien. Maar toenadering tussen twee mensen gaat nu eenmaal gepaard met gedragingen, en daar moet je mee om kunnen gaan.

  • retsiem
  • mei 22, 2013
  Beantwoorden

  Bertha komt u binnen afzienbare tijd een lijfstraf geven. Het plaatje is maar een plaatje, een vrouw is een vrouw. Ik heb niets tegen spanning, maar wel tegen ongevraagde intimiteiten.

 1. Pingback: Rutte wil een integere partij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.