Ruik ik de jouwe of ruik ik de mijne?

Een titel die waarschijnlijk werkt voor een reclame voor tena-lady dan wel een nieuwe deodorant voor mannen.

Ik rook niet meer en mijn reuk is ongeveer verdubbeld. Je kan eigenlijk wel zeggen dat ie synchroon loopt met mijn gewicht.  Ik was vast van plan om het uitgespaarde geld apart te ztten ter compensatie van mijn aflossingsvrije hypotheek. Forget it! Geld vloeit de komende maanden gewoon weg naar mijn lieftallige gemeente Utrecht en dan ook nog speciaal gericht op mijn Vinexdorp Vleuterweide. Je zou er spontaan van gaan roken. Loop 10 minuten op het station van Vleuterweide dan snap je ook meteen waarom nederland zo verloedert. De NS heeft zijn stations verruilt voor kille koude betonblokken met geen echte plek voor beschutting. Ze maken de omstandigheden zo slecht dat je blij bent met elke trein die er komt. Met of zonder toilet.

Breng je kind naar school en ontdek dat we goed in bouwen zijn, maar slecht in ontsluitingswegen. Ik vermoed dat er op een regenachtige dag alleen al door 1 school de fonrenzen te laat komen wat al gauw een flinke schadepost zal zijn. Heb ik helemaal schijt aan. Ik maak me meer zorgen om de veiligheid. Door een hele slechte management van verkeersstromen lopen heel veel kinderen veel gevaar op. We duwen en we dringen om zo dicht mogelijk bij de school te parkeren. We kopen bakfietsen en willen dan nog naast elkaar fietsen.  Shit Rets, stop hier mee.

De echte nederlandse gezelligheid en warmte was vroeger al een lastige zaak en is nu helemaal aan de knotwilgen gehangen. Heel vroeger was er een stationnetje gebouwd op Bussum Zuid (1966), ongelooflijk maar waar, Bussum heeft 2 stations. Maar goed in Bussum zuid is het allemaal begonnen. De NS had daar zijn eerste kille station gebouwd en feestelijk geopend door plaatselijke drumband en in aanwezigheid van de burgemeester.

Ik noemde het ook een bijstation en van een bij-station kan je ook niet veel verwachten.

Er was wel een wachtruimte voor het spoor en 1 bij het spoor. Verwarmd, ja echt waar verwarmd. Ik ben er al in geen 10o jaar meer geweest dus die verwarmingsspiraal zal wel opgedroogd zijn.

Maar goed, mijn reukvermogen is dus verbeterd en dat heeft geweldige nadelen.

Ik ben al een man op leeftijd en rijd op een verkeerde bromfiets. Volgens mijn zoon de verkeerde kleur en hij wil er dan ook niet meer op rijden sinds hij door een paar marokkanen vuile homo werd genoemd toen hij met 60 kilometer per uur langs hun reed.

Deze status verschaft mij wel de eer dat hij niet gestolen wordt, hoogsten in elkaar getrapt zoals dat wel vaker ook in Vinex-wijken gebeurd.

Ik rij dus naar huis en dan vaak tegen etenstijd. Geloof het of geloof het niet, maar de laatste kilometer rij ik kotsend naar huis omdat ik al die verschillende kookluchtjes ruik.

Mijn hemel wat koken we vies ondanks alle kookprogramma’s.

Ik ga u niet vertellen welke route ik rij want anders ben ik mijn leven niet meer zeker.

Tags: ,
Previous Post

Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel [Videodagboek]

Next Post

OZB weg er mee!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.