Google+

Ga niet naar het Halve Zolenpad

Ga niet naar het Halve Zolenpad

Met een dergelijke naam vraag je gewoon om problemen. Linkelinks heeft deze naam echt niet verzonnen. Het Halve Zolenpad lligt in Waalwijk en inmiddels is het volgende bekend geworden. Sinds kort lijkt het pad het toneel te worden van vechtpartijen.
Een man werd in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een vechtpartij met wellicht enkele halve zolen. Of was hij misschien de halve zool? Tot nu toe is het niet bekend wat de aanleiding voor de vechtpartij is geweest. We kunnen er naar raden. Drank, seks of toch rock and roll.
Het is aan u of u het beruchte straatje gaat opzoeken, maar u bent inmiddels gewaarschuwd. Met een beetje pech belandt u net als de eerder genoemde halve zool in het ziekenhuis.  De vriendin van de man die aanwezig was bij de vechtpartij die plaatsvond in een fietstunnel heeft geen letsel opgelopen.
De nacht er voor blijkt het Halve Zolenpad ook het toneel geweest te zijn van nog meer agressie. Toen werden een man en een vrouw ook al bedreigd met messen, tevens kregen ze een paar rake klappen.
De lafbekken waren met zijn vijven en krijgen wat Linkelinks betreft de titel idiote Halve zolen.
Waalwijk zal zich moeten beraden wat de oorzaken zijn van deze geweldplegingen en hard optreden tegen deze nutteloze vergrijpen.
Liever één halvezool in de lucht dan de lucht van één.
 One Response to “Ga niet naar het Halve Zolenpad”

  1. Guus Peeters schreef:

    Weet niet wat beter bij ze past: goed gek of half gaar, maar in elk geval rijp voor gedwongen opname.

Leave a Reply