Google+

Geen plaats voor asoos welkom in het vreemde huis

Geen plaats voor asoos

Geen plaats voor asoos. Eindelijk is die dan geopend het zogenaamde “Skaeve Huse”. De gebouwde units zijn speciaal voor die mensen die voor veel overlast hebben gezorgd en absoluut niet passen in een gewone woonwijk. Ik heb al gekeken of er een plekje voor mijn buurman is, maar die maakt het nog niet bont genoeg.

In zoveel gevallen waren het de mensen die last hadden van de lawaaimakers die vertrokken. na jarenlange ruzies en soms ook bedreigingen kozen ze het hazenpad. Nu moeten de lawaaimakers vertrekken. Volgens Joost Eerdmans (wethouder) worden de mensen niet gedwongen. Nee, zegt hij ze gaan vrijwillig (dikke vette knipoog).

Ze krijgen niet alleen een woonruimte, nee hoor, ze krijgen ook nog begeleiding en zorg. Wat die zorg dan inhoudt wordt niet duidelijk. De enige begeleiding die ze eigenlijk nodig hebben is die naar de speciale woonunit. Dikke muren en geen ramen.

Gelul. het gaat hier om tijdelijke “vreemde” woningen. Het idee komt rechtstreeks uit Denemarken.

Linkelinks vraagt zich af wie nou eigenlijk de schuldige is? Is het niet de gemeente, die weinig beleid heeft wat betreft de toewijzing van woningen.

Degene die nu in een “vreemd huis ” komen werden vroeger van het ene buurtje naar het andere buurtje gebracht waar ze op dezelfde manier hun gedrag lieten zien. Overlast op het gebied van lawaai, bedreigingen en ander asociaal gedrag.

Bellen naar de politie had weinig zin. Of ze komen niet of ze zeggen dat je het maar zelf moet oplossen. Te weinig tijd.

Te weinig ballen, kun je ook zeggen. Uit angst zoeken we naar middelen om ze te isoleren, weg te stoppen.

Wethouder Eerdmans bevestigt dat het de bedoeling is dat de “vreemde” mensen weer gewoon instromen in een normale woonomgeving.

Als poeslieve en aangepaste burgers kunnen ze weer in de Takkestraat gaan wonen en laten ze zich van de beste kant zien.

Ze vegen het stoepje, drinken koffie met de bejaarde buurvrouw en lappen de ramen.

 

Geen plaats voor asoos

Geen plaats voor asoos

 

 
Leave a Reply