Google+

Heyoe Nederlandse concurrent van Facebook


Heyoe Nederlandse concurrent van Facebook

Heyoe Nederlandse concurrent van Facebook.  Nederland oh Nederland. Heyoe moet de nieuwe Facebook worden. Je hebt nog maar één app nodig die alles integreert waar je er anders minimaal 4 voor nodig had.

WhatsApp, Facebook, Instagram en messenger gebundeld. Wat een opluchting. Heyoe heeft ook een dislikes functie en geeft aan zeer laagdrempelig te zijn. Het uitgangspunt is dat iedereen er makkelijk mee om moet kunnen gaan en er is geen reclame.

Vriendjes maken veel makkelijker.

Heyoe geeft je de mogelijkheid om je te beperken tot een bepaalde locatie. Als je daar dan inlogt kun je meteen zien wie er nog meer online zijn.

Zit er wat tussen en wil je daar contact mee dan doe je die persoon gewoon een chatverzoek. De persoon aan wie je het verzoek doet ziet jouw naam en je profielfoto en kan jouw verzoek accepteren of weigeren. Niet dat je na acceptatie meteen vrienden bent, nee, je kan gewoon lekker chatten. De bedoeling is natuurlijk dat je door te chatten het uiteindelijk bij face to face contact wat minder stroef gaat.

Druk de geheimknop in

In de app zit een geheime knop. Als je die gebruikt scherm je je berichten af. Niemand anders kan zien dat je die knop hebt ingeschakeld.

Je hebt wel een aparte inlog nodig voor je zogenaamde blackbox.

Niet alleen handig voor geheime berichten van je minnaar of minnares, kan ook handig zijn om zakelijke berichten te beschermen.

Heyoe bestaat al sinds 2016 en heeft als doel dat er makkelijker met elkaar gecommuniceerd kan worden. Ze claimen dat ze tijdens het ontwikkelen alle mogelijke manieren om er geld aan over te houden niet hebben meegenomen. De privacy van de gebruikers was en is leidend.

Zelf zeggen de ontwikkelaars dat hun app niet bewust is gemaakt als tegenhanger van Facebook.

Momenteel is er een bèta versie op de markt.

Even de app downloaden en proberen maar.

In de app store gezocht op Heyoe, nou niet te vinden. He Yoe lijkt even weg of er moet een andere naam ingetypt worden. Straks nog maar eens proberen.

Volgens mij niet echt een succes. Er gonst niks op Facebook.

Heyoe nederlandse concurrent

Heyoe nederlandse concurrent

 
Leave a Reply