Google+

Nieuw belastingstelsel is geen geheim

Nieuw belastingstelsel is geen geheim

Laat u niet gek maken. Hoe vaak is het stelsel al niet op de schop gegaan? Heeft het wat opgeleverd?

Heeft het u al iets opgeleverd?

Geloof me, het wordt gewoon anders maar dan het zelfde. Prijs u niet rijk, wat u er aan de achterkant krijgt is er aan de voorkant al van uw afgenomen.

Wij worden niet rijker van belastingen anders zouden het geen belastingen moeten worden genoemd maar giften.

Kadootjes krijg je niet van de staat en nu dus ook niet. Links gaat wat minder betalen dan rechts en zo blijft het zooitje gewoon weer in evenwicht.

Hoe serieus wordt de Nederlander nou nog genomen? Het in achterafkamertjes bespreken met partijen waar steun gezocht wordt ruikt naar steekpenningen en een grote minachting van het gewone klootjes volk die niet voor vol worden aangezien.

Politiek is gegroeid op belastingstelsels, het is ongrijpbaar, kostbaar en volkomen nutteloos. Het rondpompen van geld lijkt op de list en bedrog methodiek van de oh zo gewaardeerde bankwereld, alleen deden die dat met ongedekte leningen, hypotheken en zelfmoord aandelen.

Maar wees niet getreurd er is nog hoop. De aandelen van shell kelderen en drukken de olieprijzen. Nog even en u tankt weer voor en paar centen bij de pomp.

Zover zal het niet komen omdat de staat afhankelijk is van de accijnzen en die zullen dan ook weer gaan stijgen.

Wat bezielt deze regering glunderend te verkondigen dat de nu ingezette economische groei een direct gevolg is van hun beleid?

De politieke daad als inzet van de economie. Gelul, als je al zo diep gezonken bent met je economie dan komt er altijd een moment dat het weer wat beter gaat omdat het met andere landen ook wat beter gaat of juist wat slechter.

In Griekenland hoeven ze maar 1 keer te niezen en onze aandelenmarkt sputtert en pruttelt de afgrond in.

Laat ze vooral maar hun nutteloze praatjes maar verkopen aan gevoelige jakhalzen van de oppositie, voorlopig doe ik gewoon mijn boodschappen nog bij de Lidl.

belastingstelsel op de schop

geheim belastingstelsel
Leave a Reply