Google+

Trump de sukkel of de held tussen alle andere sukkels

Trump de sukkel of de held

Trump de sukkel of de held.  Was het maar zo eenvoudig dan waren we zo klaar. Al maanden lijkt Trump de wereld te beheersen zonder te heersen.

Hij doet van alles behave het land leiden.

Is dat nou zo anders dan we schijnbaar gewend zijn?

Het is in ieder geval een stuk spannender en je krijgt als toeschouwer bijna geen rust.

Lachwekkend en doorzichtig sukkelgedrag. Meningen en oordelen lijken allemaal een plek te vinden na het zoveelste incident.

Telkens weer

Maar, telkens weer lijkt de verzopen Trump weer boven het water te stijgen en vult hij zijn wangetjes en longen weer vol zuurstof.

Het lijkt een beetje op het kampvuur wat maar niet uit wil. Ondanks water en mensen die op de hete kolen springen flopt er zomaar weer een vlammetje te voorschijn.

We accepteren liegen, bedriegen en onethisch gedrag als wat het de laatste biefstuk in het 5 sterren restaurant.

Poetin ziet mogelijkheden en ruikt mogelijkheden om van deze clown een Russische pop te maken. Een pop in een pop in een pop.

Niet wetend dat hij aan het einde van de maand uitgejouwd wordt door de heer Trump.

De media is de schuldige

Trump kan niet zonder de pers en de pers kan niet om hem heen. Deze man maakt en breekt het nieuws voordat je het woordje fuck kan uitspreken.

Voortdurend zet hij mensen op het verkeerde been en ontkent hij alles wat eerder nog beweerd werd als de enige waarheid.

Wellicht dat we deze draaikonterij leuk vinden en straks moeten afkicken als de periode Trump voorbij is. Ja, want hij gaat zeker voorbij.

Trump wacht op het juiste moment. Ja, want hij bepaalt het moment, niet de senaat niet de rechters.

Een zakenman kan niet regeren lijkt de boventoon te voeren, maar is dat ook zo?

Hij heeft tot nu toe niet anders gedaan dan regeren. Hij roept en roeptoetert bijna elke dag wel wat hij wil. Hij is elke dag prominent aanwezig in ons leven zonder dat hij er slechter van wordt.

De enige die er slechter van worden is de wereld, de mensheid. Alles wat in jaren is opgebouwd lijkt te verdampen in de hoge hoed van de mislukte goochelaar.

 

Trump sukkel of held

Trump sukkel of held

 
Leave a Reply