Google+

Wil je hem hard of kun je hem ook zacht hebben?

Wil je hem hard of kun je hem ook zacht hebben?

Wil je hem hard of kun je hem ook zacht hebben? Twee eieren per dag houden je zak strak. Een strakke zak, wat een onderwerp. Ik ben meer van de romantische dan wel zakelijke liefdessappen. Wat gaan we doen met nederland? We gaan het anders doen. We gaan je vierendelen. Geen probleem we zetten het op een lopen. Ik maak kunst kunst met een eitje?

Ik eet en kots. Eerst het eitje dan de kots. Heeft u dat wel eens gedaan? Nee natuurlijk niet. Er hangt wat uit uw neus! Dat is mijn strengetje. Uw strengetje? Ja het is een soort van lijflijn naaqr mijn hersenen. Als ik verkouden ben dan wil dat wel eens loskomen. Oh juist ja. Ga je mee? Waar gaan we heen dan? We gaan rijden op mijn brommer. Heb je geen scooter? Nee mijn scoopy is wel een scooter, maar eigenlijk ook weer niet. We gaan drinken. Okay wat gaan we drinken> Alcohol, muchos alcohol. Ik drink niet. Je moet drinken, Ik wil dat je drinkt. Zijn er momenten dat je niet drinkt. Wil je hem hard of kun je hem ook zacht hebben?

het schijnt op mij

als een zon het kan voorkomen

het schijnt op mij

door de wind gedreven

het schijnt op mij

kan ik even bij je komen

Doe je iets in de reclame? Nee joh, sigaret? Nee, ik rook niet. Ik deed een gedicht. Oh, modern zeker? Hoezo? Het rijmde niet.

Klopt het rijmt niet. Het is modern.

Kun je ook ouderwets dichten? nee, dat kan ik niet. Ik kan wel gewoon vertellen, wat er in me omgaat, waar ik me mee bezig houdt.

Nee laat maar.

Duizend is jouw getal

ik kijk naar negen en verwacht een gil

in de ochtend als het regent, komen er dwarse gansen

ze kwaken niet ze waken niet

ze laten me alleen, van steen misschienvan steen misschien.

Kun je er geen liedje van maken, ik kan dat wel.

Drie akkoorden en je hebt een liedje.

Sorrie, was weer een gedicht.

Oh ja, weer zo modern

Ik zing voor jou zoals de zanger zingt en de vogel blinkt in de ochtendzon waar je borstel je haren laten verdwijnen.

Is dat een liedje, ja.

Mijn eitje is te zacht
Leave a Reply