Beate en Linkelinks

Beate kan het niet late

Beate kan het niet late

Beate Zschäpe, heeft zichzelf aangegeven. Ze is verantwoordelijk voor een hoop racistische moorden en lijkt daar volkomen onbewogen onder.

Uwe  Beate en Uwe, drie verschrikkelijke neonazistische nietsnutten, die er plezier in hadden hun slachtoffers na het doden te filmen. Beate vol agressie en meedogenloze haat naar alles wat maar buitenlands was. Koud en kil staat ze in de rechtszaal, onbewogen en zelfs arrogant.

Beate en Linkelinks
Beate kan het niet late

Hoe is het mogelijk dat ze tot zulke waanzinnige daden in staat was. Met haar twee vrienden schoot ze met plezier hun slachtoffers vol in het gezicht. Het waren willekeurig gekozen slachtoffers.

Beide Uwes zijn dood en kunnen niet meer terechtstaan voor hun moorden. Moorden gebaseerd op haat en racisme. De kebabmoorden zijn niet meer dan ordinaire rassenmoorden.

Er zijn geen verklaringen voor en dat is maar goed ook. Dit wil je niet verklaard zien. Deze moorden moeten de mensen blijven verbazen en blijven verbijsteren.

Beate kon het moorden niet late en samen met haar maten scheen ze plezier te putten uit haar daden. Walgelijk maar tegelijk ook een waarschuwing.

Haat naar anderen mag nooit de boventoon worden in het omgaan met elkaar. Beate is gewoon een vergissing een grote fout van wie dan ook.  Beate een zwarte bladzijde samen met haar handlangers een boek die niet mag verschijnen.

Eigenlijk moeten deze figuren nooit een podium krijgen die hun daden zo tentoonstelt. Ook hier weer aandacht die zij niet verdient.

Tags: , , , , ,
Previous Post
verkeersdoden
featured verkeer

Verkeersdoden verkeerde doden

Next Post
linkelinks heeft jeuk
De Biechtstoel featured Gezondheid

Mijn aambei lijkt wel een aardbei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.