9E39FC85-5053-42BA-9137-3BC7F8B8FF61

Beter horen beter luisteren

Beter horen beter luisteren

Beter horen beter luisteren.

Als je maar weet dat ik niet zonder mijn hoortoestel naar de dierentuin ga. Dat is het echte verhaal.

Heeeeeee BETER HOREN BETER LUISTEREN

Je mag niet naar de dierentuin. Die man moet wel heel doof zijn en symboliseert wellicht dat deel die zich verzet tegen alles wat ons wordt opgelegd om de pandemie te stoppen, te beheersen.

Reclame wordt gemaakt en leidt zijn eigen leven door de pandemie maar kan dan ook vreemd overkomen. Gezellig BBQ-en met zijn allen in de tuin. Een reis aanbod naar plekken waar je beter nu niet heen kan gaan, behalve de koning natuurlijk.

Wat doet u om weg te blijven van een besmetting? Eigenlijk ben ik daar helemaal niet nieuwsgierig naar, maar meer een aanloop naar mijn eigen initiatieven.

Ik loop en maak mijn kop leeg. Volgens mij werkt het gezien het hoge aantal joggers, fietsers, skaters en hardlopers die ik onderweg tegenkom. Mede ingezet door een gescheurde achillespees loop ik nu een slordige 6 kilometer per dag.

Helpt natuurlijk geen donder, maar het is wel sportief.

We weten allemaal wat een coronabesmetting met ons kan doen. We worden ziek en bij sommigen ontstaat een agressieve vorm van ontkenning. Het grote voorbeeld is natuurlijk Trump die zijn verlies niet kan accepteren.

De oude man die zijn oren heeft laten volproppen met digitaal geluk en lijkt te vergeten wat het echte verhaal is.

Ga niet naar de dierentuin vriend, blijf thuis.

Misschien dat we volgende week weer naar de dierentuin mogen en kun je je hoortoestel weer in doen.

Mazzelpik.

Ook opvallend zijn de mondkapjes, eigenlijk mond-neuskapjes. Regelmatig zie je afgezakte kapjes als ware het dat deze mensen controleren of ze nog iets kunnen ruiken. Triomfantelijk steekt de neus over het randje van de bescherming, zwaar inhalerend.

Zolang ik mijn vrouw nog hoor vloeken als ik, vanwege mijn leeftijd, mijn darmen moet ontluchten weet ik dat zij geen Corona heeft. Aan mijn reukorgaan mankeert niks.

 

Previous Post
804CD215-AD3E-4F66-A6D7-9D26E5EB794E
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Wat invloed doet – de heer Wilders

Next Post
F846BF1C-7407-431F-8F01-147C4F42BD5C
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Wat invloed doet voor Forum