Boer zoekt geld

Boer zoekt geld.

quote

Door de rechtbanken in Utrecht en Assen is op 23 juli j.l. surseance verleend aan de Hof van Saksen vennootschappen. Tot bewindvoerder is benoemd de heer Cees de Jong.In overleg met financiers is besloten Hof van Saksen in ieder geval open te houden tot maandag 3 september 2012. Vanaf dinsdag 4 september is Hof van Saksen niet meer geopend voor gasten.Gasten die een boeking hebben na 3 september, hebben inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Onze boekingsmodule is op dit moment buiten gebruik en nieuwe boekingen worden momenteel niet meer aangenomen.Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Reserveringen lof via 0900 – 1971 (€ 0,20 per minuut). (alleen te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur).Buiten de openingstijden van de afdeling Reserveringen kunt u, in geval van nood, onze Security bereiken op 06- 1588 2717.

Boer zoekt geld
Boer zoekt geld

Los van de banken zijn er ook een hoop boeren die geïnvesteerd hebben in het vakantie-park. Het is de vraag wat ze van hun geld terugzien. Bij drie banken heeft Phanos een slordige 345 miljoen uitstaan. Phano  valt door tegenvallende resultaten van het Drentse vakantie park het “Hof van Saksen”.

Het is de vraag hoe dit ooit heeft kunnen gebeuren en welke verantwoordelijkheid de bestuurders hebben.

ABN lijkt de bank te worden die het meeste verlies moet gaan afschrijven. De boeren die er in hebben geïnvesteerd lijken hun geld te hebben verspeeld.

Je kan ook als boer beter naar een vrouw zoeken dan naar geld. Laat investeringen nou maar over aan anderen en hou je hand op je knip.

Al eerder werd duidelijk dat LTO Nederland behoorlijk wat geld uit de zakken van naar geld smachtende investeerders had weten te kloppen. Gouden bergen werden beloofd, helaas werd het een zeepbel.

Boer zoekt geld maar zoekt te laat.

 

Tags: ,
Previous Post
featured Gezondheid

Man wordt 4 jaar ouder dan in 1981

Next Post
Politiek

(Deel 1) Frits Huffnagel over Citymarketing in politiek café VVD Haarlemmermeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.