Buschauffeur krijgt taakstraf

Een buschauffeur uit Almere krijgt waarschijnlijk een taakstraf omdat hij een passagier had geslagen. Meestal worden buschauffeurs beroofd en in elkaar geslagen dus dit bericht maakt mij wel nieuwsgierig. De chauffeur die de vrouw sloeg, ja het was een vrouw, werd op staande voet ontslagen. Ontslagen ook een behoorlijke mep en best een zware straf. De taakstraf krijgt die aangeboden van het OM, als hij dat niet wil gaan doen volgt er alsnog een rechtszaak.
Wat heeft die vrouw gedaan dat hij die klap uitdeelde?
De vrouw sprak hij aan omdat zij eten de bus in wilde nemen. De buschauffeur sprak haar daar op aan. Bij het verlaten van de bus had de vrouw commentaar en begon de ruzie. De vrouw gooide een beker met drinken over de chauffeur. Een beetje chauffeur pikt dat niet. Hij ging de vrouw achter na en volgens een getuige heeft hij eerst geschopt en haar vervolgens ook nog geslagen terwijl ze weerloos op de grond lag.
Lekker dom. Gewoon met je tengels van iemand afblijven. Als chauffeur moet je tegen een brutale mond kunnen. Je mag weerwoord geven maar iemand schoppen is werkelijk van de domme.

Tags: , ,
Previous Post

Steeds meer daklozen op straat

Next Post

Wat houdt mij vandaag bezig

Comments

    • Linkerd miegel
    • september 26, 2016
    Beantwoorden

    Mensen hebben geen respect meer voor elkaar. Ik ga gelukkig nooit met de bus. ik kan niet tegen die lucht van zwetende mensen. ik ruik alles. Mijn neus is supergevoelig. Je moet mt je tengels van elkaar afblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.