Weer_een_lul_weg.JPG

Cock zonder c-o-c-k

Cock zonder c-o-c-k

 

Catherine Kieu, 50 jaar, kan levenslang de bak in. Wat heeft ze in godsnaam gedaan? Deze mevrouw heeft de pik van haar man er af gesneden. U hoort het goed, helemaal er af. Vanzelf gaan mijn benen overelkaar heen. Ik krijg hetzelfde gevoel in mijn schaamstreek als wanneer ik een afgrond kijk.

De staat die tot deze veroordeling kwam is Californie. Het verhaal wil dat Catherine als kind misbruikt is en dat haar liefhebbende echtgenoot dat zelfde bij haar deed.

Dee man had het verdient was haar verdediging. Ze zaten midden in hun scheiding. Genoeg reden dus om hem niet een kopje kleiner te maken maar zijn symbool van mannelijkheid te minimaliseren tot een bloedend stompje.

“Pik eraf” , moet ze gedacht hebben en dat dan maar ook meteen in de praktijk afgevoerd.

Ze had haar man bedwelmd en daarna vastgebonden op het bed voordat zij met een ferme haal zijn libido tot een bedenkeljk laag niveau bracht.

Net als u geeft deze actie wel een reden om even na te denken. Tenminste, als man zijnde ben ik geen voorstander van dit soort van acties. Hoe zou het nu met deze man zijn, de man geeft aan dat hij een deel van zijn leven en van zijn identiteit is kwijtgeraakt. Hij bedoelt daar mee vast niet zijn pasfoto. Het is niet makkelijk om op feestjes te vertellen dat je je pik kwijt bent. Het is een amputatie, stomp zinnig, lijkt me.

Deze vrouw moet wel erg in de war zijn geweest dat ze kiest voor de lul en niet voor zijn hart.

Trekker trekt niet meer
Lulhannes wordt Hannes

 

Tags: , , ,
Previous Post
Wajong_weg.JPG
featured

wajong wordt jong weg

Next Post
Dances_with_Houwers.JPG
featured Politiek

dances with Houwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.