de biechtstoel

De Biechtstoel, de enige stoel zonder crisis

De biechtstoel

De biechtstoel. Hier kunt u dus eindelijk uw sores kwijt. Geen gekwezel maar werkelijke diepgang en openheid van uw zondes.

De biecht is de manier om tot innerlijke rust te komen en verheft zich daarom tot individuele kunst. Liegen en bedriegen een kunst een kunde.

Er wordt wat afgelogen en linkelinks nodigt iedereen uit zijn leugen hier te bekennen.

Afhankelijk van de reacties zal de leugen op verschillende websites worden gepubliceerd. Linke links is eventueel bereid uw leugens te bagataliseren voor uw vrouw, vriend, vijand, werkgever.

Heeft u nog iemand nodig voor uw leugen, dan bent u hier op de goede plek. Wij ondersteunen uw leugen om vervolgens te kijken hoe uw leven explodeert. Nee hoor, geintje. Indien linkelinks zich dienstbaar kan opstellen ten behoeve van een ” leugentje om bestwil” dan kan u rekenen op een gepeperde rekening van onze kant.

Maar hoe kan u uw biecht hier plaatsen? Ik zal er niet om liegen. U zult er wel wat voor moeten doen. Stuur uw biecht naar retsiem@hotmail.com en dan zal ik uw biecht plaatsen. Niet zo moeilijk toch vuile liegebeest?

Elke leugen wordt geplaatst en zal openbaar zijn voor de bezoekers van Linkelinks.

Linke links zal waar nodig uw straf uitspreken. Geen weesgegroetjes of Onze Vader. Nee gewoon een literaire strafzitting. Hoe die er uit komt te zien weet ik nog niet, maar geloof me het zal geweldig zijn.

Wilt u reclame maken in een leugen. Dat kan natuurlijk ook, maar dat kost geld vriend. Uw gelogen advertentie kost u 15 euro. Maar ja, dan blijft uw leugen bijna eeuwig rondwaren op Linkelinks. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?

Als is de biechtstoel nog zo snel…..

Ik zal er niet om liegen, maar de leugens zijn soms echt waar en dat kan het nogal verwarrend maken.

Ik zou zeggen ga te biecht bij linkelinks

 

 

de biechtstoel
de biechtstoel

 

Tags: , , , , ,
Previous Post
Trump in opspraak
algemeen featured foute buitenlanders

Trump danst met de Russen let us twist again

Next Post
Rutte geen Nexit
featured Politiek

Rutte never nooit nexit is het devies van onze premier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.