Zorgverzekering.JPG

de goedkoopste zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekering

Heeft u de goedkoopste? Weet u dat wel zeker? Heeft u dat wel goed nagekeken bij indefender of weer een andere die er baat bij heeft dat u het via hun afsluit.
Als ze net zo secuur waren als dat ze zeggen dat ze zijn, dan kon de premie wel omlaag. De laatste dagen bent u en ik overstelpt met aanbiedingen van de zorgverzekeraars. Als paddestoelen uit de grond ontstonden websites die de vergelijkende websites weer met elkaar gingen vergelijken. Het gaat dan ook om een enorme markt die langzamerhand zo asociaal wordt dat onverzekerd zijn bijna integer lijkt. Regelingen worden verder moeilijker gemaakt door nutteloos differentieren of je nu wel of niet zelf mag bepalen waar je wel of niet behandeld wilt worden. Gevolgen kunnen groot zijn. U dient eerst de rekening te betalen, bij andere kunt u gewoon de rekening rechtstreeks doorsturen. Mensen krijgen gewoon nog een rekening voor de premie van januari terwijl ze al over zijn gegaan. Elk jaar weer hetzelfde getouwtrek, smijtend met eerste lijners en verdom aanbieders. Fysio wel of niet, tandarts wel of niet, doodgaan wel of niet. Zit euthanasie wel in mijn pakket. Kun je je ook verzekeren tegen onverzorgd zijn? Met man en macht proberen de verzekeraars aan te tonen dat zìj nog wel de goede zorg leveren. De schoenendoos waar ik al mijn administratie in gooi, is te klein geworden. Eneco belt op en doet mij een aanbieding en ik vraag automatisch of de tandarts basis daar wel in zit. Nee meneer, we zijn van de gas. Nooit een gas en licht afsluiten aan de deur. Levensgevaarlijk. Met Eneco kreeg ik absoluut een lagere premie….. Nou echt niet, de keurige Marokkaanse vierde generatie kloof heeft me belazerd. Het werd niet goedkoper ik betaalde direct per maand meer.
Ben dus maar meteen weer overgestapt via een soort volksafdwing genootschap van Eigen Huis. Geweldig “fuck” de crisis. Toen eneco  mij een geweldig aanbod wilde doen omdat ik zo teleurgesteld in hun was kon ik niet anders dan hyperventilerend de aardige consultant naar zijn moer sturen. We worden geteisterd door zogenaamde waanzinnige acties en die ons naast het reguliere werken nog meer stress bezorgd. Ook dit jaar had ik weer een oude jaars lot en u waarschijnlijk ook.
Niks, alleen maar een tientje. We worden belazerd met die loterijen dat wil je niet weten. De overheid wil het gokken in de hand houden, dikke neus. Ze willen het gewoon in hun eigen hand houden. Ze maken ons lekker met miljoenen, maar houden de regie strak in de gaten. Ik weet nog dat er een website was waar je gewoon een aandeel kon kopen van staatsloten. Je kon zoveel inzetten als je wilde. De mensen die dat organiseerden hielden er niks aan over maar deden alle administratieve werkzaamheden. Ze moesten stoppen omdat dat dat niet mocht. Gek toch als ik met tien mensen ben en ieder betaalt een tientje dan heb je 100 in kas. De enige prijs die je kunt winnen is 100 euro. In die situatie heb je gewoon 10 procent kans en dat is veel meer dan in de staatsloterij. Ja ja, zegt u … Mooie boel, maar ik kan bij de staatsloterij met 15 euro veeeeel meer winnen. Wordt wakker vriend! Heb je daar wel eens uitgerekend hoeveel procent kans je hebt?
Het idee dat je miljonair kan worden, stimuleert en verblindt mij en misschien ook wel u om elke realiteitszin in ogenschouw te nemen. Wat zou er gebeuren als heel nederland een maand geen loten zou kopen?
Het zou u in iedergeval 15 euro opleveren. Na 12 maanden wordt dat 180 euro. Na tien jaar 1800 euro en dan vergeet ik nog al die andere onzin als vriendenloterij en postcodeloterij. Wat nou, het volk beschermen tegen onverbreideld gokken?
De regering zorgt goed voor u, het biedt u kansen die ongekend zijn. U mag u verzekeren en het gevolg is dat er winst wordt gemaakt door verzekeraars, apotheken en bazen van verzekeraars die zichzelf weer een bonus toekennen en zich suf lachen om hun eigen producten.
Neem van mij aan dat ik een goede verzekering heb afgesloten bij Eneco.
Tags: , , ,
Previous Post
Kaalslag.JPG
algemeen featured Politiek

cultuur geknipt en geschoren.

Next Post
Huis_op_stelten.PNG
featured Politiek

meer incidenten bij jaarwisseling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.