Fred Teeven

De hand van Teeven is van steen en zweterig

De hand van Teeven

De hand van Teeven. “Geef mij je hand” “ik geef je er niks voor terug”.

Je kunt beter spare-ribs eten met je ondernemingsraad vrienden dan met Teeven want die vreet je tot op het bot op.

Daar is tie weer, de crimefighter die op verschillende manieren veel in Nederland heeft vernietigd. De man van de enkelbanden en de waanzinnige sluitingen van de gevangenissen.

De heer Teeven zou doelbewust bezuinigd hebben op de advocatuur. Slim? Ja, echt wel. Hoe minder advocaten des te slechter wordt hun werk met als gevolg hogere straffen voor onze criminelen.

Slim, heel slim. In de groene Amsterdammer zou Teeven dit beweerd heb hebben.  De vereniging van de Sociale Advocatuur wil nu een onderzoek hebben naar de uitspraken van Teeven. De bezuinigingen zouden wat hun betreft dan ook teruggedraaid moeten worden.

Teeven en Trump lijken in dit geval wel wat op elkaar al schat ik Teeven ietsiepietsie slimmer in.

Het lukte Teeven niet om de zogenaamde verstrenging van het strafrecht er door te krijgen en heeft toen gekozen voor een opzienbarend alternatief. De bezuiniging op de advocatuur.

Met deze bezuiniging zette hij een bom onder de kwaliteit van de verdedigers en bracht hiermee doelbewust schade toe aan de rechtsstaat.

Je snapt het al, iedereen valt over deze handelswijze van Teeven, maar volgens Linkelinks heeft hij datzelfde met het gevangeniswezen gedaan.

Hij heeft op alle manieren willen aantonen dat er teveel gevangenissen waren.  Er zou meer gebruik moeten worden gemaakt van de enkelband. Meer gedetineerden in de cel. Minder jeugdbewaring, minder psychiatrische plekken. Als je dat maar vaak genoeg roept en je bezuinigingsplannen neerlegt bij je ambtenaren onstaat de onrust. Gevangenissen starten een concurrentie die schadelijke gevolgen hebben voor de kwaliteit van de bewaring. Honderen goed gekwalificeerde mensen raken hun baan kwijt, later worden goedkopere onervaren krachten binnengehaald of ingehuurd. Voorlopige lopen de criminelen meer buiten de gevangenis dan er in, maar bezuinigd hebben we.

Linkelinks is van mening dat er nog veel meer kleeft aan de groezelige handjes van de heer Teeven.

Het is maar de vraag of er een onderzoek komt. Teeven zelf ontkent alles en zal de groene Amsterdammer wel aanklagen en door het slijk gaan halen.

Fred Teeven
Fred Teeven

 

Tags: , , ,
Previous Post
Heyoe nederlandse concurrent
algemeen featured

Heyoe Nederlandse concurrent van Facebook

Next Post
Hoofddoek taboe voor politie
featured foute nederlanders Politiek

Hoofddoek taboe voor politie waarom eigenlijk?