Zuipen.JPG

De kater nachtmerries

De kater nachtmerries

De dag na het avond en nachtelijke zuipen  kan voor sommige mensen echt een nachtmerrie zijn.

Omdat ze geconfronteerd worden met niet alleen maar hoofdpijn maar soms ook met de gevolgen van wat zij hebben gedaan toen zij onder invloed waren.

Wees gerust voor sommige betekent een kater gewoon een hoofdpijn ee een enorme zucht naar vet eten.

Hieronder volgen een aantal van die kater gevoelens.

De confrontatie met een lege portemonnee.

Als uitslover heb je wellicht iedereen die je maar tegenkwam een drankje aangeboden. De sky was the limit. Nou die grens heb je dus dik overschreden en de gevolgen zie je nu pas.

Een klein voorbeeldje:

Steve Perkins kwam er de volgende dag achter dat hij nogal wat had uitgegeven wat niet van hem was. Zijn werkgever belde hem op om hem te vragen wat hij met het geld van het bedrijf PVM Oil Futures had gedaan.

In dit geval gaat het om miljoenen. Tijdens een dronkemans black out op een golf evenement had hij zeven miljoen vaten olie gekocht.

Door deze actie steeg de olieprijs en leverde dat een verlies voor het bedrijf op van ruim 9 miljoen.

Hij werd op staande voet ontslagen en er werd een onderzoek ingesteld.

Gelukkig zal het bij de meeste van ons niet om een dergelijk groot bedrag gaan, maar toch.

Hoe erg is het als je wakker wordt naast iemand die er in het licht opeens vreselijk uitziet. Of de mooie vrouw die je meenam blijkt een man.

Alcohol verblindt en maakt dom? Nou niet echt, maar het stelt je grenzen wat naar beneden bij.

Ergens wakker worden zonder dat je weet hoe je daar bent gekomen. Een black out dus en die kunnen echt heel gevaarlijk zijn.

Een ruzie veroorzaken is ook snel mogelijk. Je wordt brutaler en je gaat je nog meer gedragen als een haantje en schuwt ook niet het gevecht.

Persoonlijk heb ik dat ook een keer meegemaakt in een studenten sociëteit. Aangezien ik mezelf niet zag als een koorbal, had ik een enorme hekel aan die brallende, snobistische nietsnutten.

Na een paar drankjes leken de koorballen niet meer dan kleine knikkertjes en werd ik gewoon irritant.

Plots was daar een schijnbaar aardige Ethiopische jongen die me vroeg om niet te vervelend te worden. Natuurlijk bleef ik gewoon etterbakken en voor ik het wist kreeg ik een ferme stoot op mijn middenrif.

Verwacht geen harde tegenreactie. Ik stortte naar  adem happend op de grond. Alle stomheid was ineens weg, maar voor lul stond ik echt wel.

Toen ik weer opgeklauterd was vroeg ik aan mijn Ethiopische belager waarom hij dit had gedaan. Lachend antwoordde hij mij dat als hij dat niet gedaan had ik waarschijnlijk wat meer klappen had gehad van de koorballen.

Tja, wat moet je dan? Hij had waarschijnlijk gelijk.Ik heb hem toen maar een biertje aangeboden en ben met stille trom vertrokken.

Tags: , , , ,
Previous Post
Teevy_leak.JPG
featured Humor Politiek Uncategorized

Teeven lekt niet

Next Post
Krachtwijken_prachtwijken.JPG
Armoede artikelen Economie featured Politiek

Krachtwijken zijn nog steeds achterstandswijken