Declaratiegedrag bewindslieden openbaar

Declaratiegedrag bewindslieden openbaar

Het uitgave patroon van de bewindslieden nu openbaar. Je kan nog geen patatje eten op kosten van je baas of heel Nederland heeft er inzage in.

Is dat wat we willen? Nee, lijkt me. Wie wil nou de overheid controleren? Wie wil uberhaupt controleren?  Integriteit is een vereiste als het gaat om openbaar bestuur. Alleen voor openbaar bestuur, natuurlijk niet. Het is van de gekke dat mensen het nodig vinden om de kluit te belazeren door declaraties die het daglicht niet verdragen. Ik wil niet weten wat ze uitgeven en al helemaal niet waar aan. Ze moeten gewoon niet declareren, ze krijgen al genoeg. Respect voor degene die zijn eigen broek letterlijk ophoudt en niet zijn hand terwijl de genoeg verdient.

Nederland komende jaren 0,02 procentpunt bnp minder kwijt aan EU
Het kabinet verwacht tot en met 2020 netto minder geld kwijt te zijn aan de EU. De afdrachten aan Brussel dalen en de inkomsten uit de EU nemen toe. Netto is Nederland jaarlijks nog 0,39 procent van het binnenlands product kwijt aan Europa.
Read more on Volkskrant

 

Taakstraf voor NVU-voorman Kusters
Binnenland · Buitenland · Politiek · Economie · Schuldencrisis · Geldzaken · Beurs · Sport · Tech · Internet · Gadgets · Mobile World · Games · Achterklap · Opmerkelijk · Cultuur en Media · Film · Muziek · Boek · Media · Overig · Wetenschap …
Read more on NU.nl

 

Bonnetjes kabinet standaard openbaar
Declaratiegedrag van bewindslieden, dat maakte altijd de tongen los. Ook al ging het maar om, pakweg, een paar flessen saus of een stel kussentjes van de Xenos. Om de vragen voortaan maar voor te zijn en omdat er volgens eigen zeggen ook niks te …
Read more on Volkskrant

 

Tags: , , , , , ,
Previous Post

Weg met uw tanden

Next Post

Alarm over oplopende werkloosheid