Digipedo.JPG

Digitale pedo moeilijk te pakken

Digitale pedo moeilijk te pakken

Binnen de stroming der pedo’s  vormt internet de mogelijkheid om aan hun genoegens te komen.Het kijken naar kindermisbruik op afstand neemt steeds meer toe. Geraffineerd is er een netwerk van criminelen ontstaan die vooral in achterstands- landen hun dubieuze praktijken weten uit te voeren. De pedo krijgt wat hij wil live via de webcam. Kinderporno op bestelling. Omdat er geen beelden worden opgeslagen op de pc zelf is er minder pakkans. Het is een complete lucratieve handel. Geld, het gaat dus hier ook weer om geld. Niet om waarden en normen.  onschuldige kinderen worden gedwongen tot handelingen voor de camera die door de pedo worden doorgegeven.Hoe ziek moet je zijn en dan bedoel ik niet alleen de pedo. De pedo is ziek en sommige pedo’s hebben geld zat om dergelijke praktijken te kunnen uitvoeren. Het kan ook omdat er een markt voor is waar snel veel geld mee verdient kan worden.

Hoe kun je dit probleem aanpakken?

De pedo’s opjagen en opsluiten zal niet de oplossing zijn.

De criminelen pakken?  Ja, dat wordt al eeuwen geprobeerd met maar weinig succes.

De kern ligt bij de armoede in vele landen. Kinderen zijn daar overgeleverd aan mensen die geen boodschap hebben aan hun angsten en verdriet. Zelfs de autoriteiten daar ter plekke knijpen een oogje dicht en laten de kinderen in de steek. iedereen lijkt daar te verdienen aan de industrie waar kinderen de prijs betalen voor het gerief van zieke rijke mensen.

In mijn optiek ligt de kern en de mogelijkheden in die landen zelf. Het ondersteunen van deze landen kan deze praktijken doen afnemen. Ik heb het hier niet alleen maar over het in een bodemloze put gooien van kapitaal. Nee, er moeten meer mogelijkheden komen in de arme wijken zelf. het opzetten van projecten die de mensen trekt uit hun diep trieste bestaan in combinatie met goede voorlichting en hulpverlening kan misschien het verschil maken.

Tags: , , , ,
Previous Post
Arts_in_nood.JPG
algemeen featured foute nederlanders Gezondheid Politiek

Euthanasie volgens de plastic zak methode

Next Post
Rutte_sorry.JPG
featured Politiek

Rutte, Amerikanen moeten niet k….