Dikke mik ik krijg een prik

Dikke mik ik krijg een prik

Dikke mik ik krijg een prik

Dikke mik ik krijg een prik.

Wij zijn de laatste van Europa, schande. Hugo heeft wat steken laten vallen en zou het liefst in zijn eigen modieuze schoenen willen wegkruipen. Natuurlijkmaakt hij fouten want nu in deze tijd kan je niks goed doen. Iedereen weet het vooral achteraf beter en dat maakt zijn -en de baan van Rutte niet echt populair.

Ik kreeg het heuglijke bericht dat ik kon bellen om een afspraak te maken voor de eerste vaccinatieprik. Het voelt vreemd omdat ik persoonlijk denk dat er anderen zijn die de prik eigenlijk eerder nodig hebben.   Ik heb de leeftijd en werk als chauffeur bij een wonen en dagbesteding aanbieder. Direct contact met een kwetsbare doelgroep dat moet het zijn.
In de ochtend bellen in de wetenschap dat het een hel zou worden om aan de beurt te komen.

Eerst in de wachtrij na het digitaal beantwoorden. Na 15 minuten nog steeds het beltoontje en de mededeling dat het druk is maar dat ik vooral even moest wachten. Dikke mik ik krijg een prik

Opeens niets meer, het blijft stil. Ik durf niet op te hangen na 16 minuten. Vijf minuten stilte later geef ik het op en verbreek de verbinding. Meteen opnieuw bellen. De vriendelijke vrouw op het digitale bandje vertelt me vriendelijk dat het zo druk is, dat er geen lijnen vrij zijn. Ik word vriendelijk verzocht om het nog een keer te proberen over een half uur.

Fuck, een half uurtje later weer gebeld…… Momenteel is het zo druk, we hebben geen vrije lijnen en we verzoeken u om over een half uur weer te bellen. Geen punt, behalve dan dat ik na een klein halfuurtje later hetzelfde riedeltje krijg te horen.  Het schiet door mijn hoofd  dat duizenden andere bellers hetzelfde horen. Wat heeft dat wachten dan voor zin?. Ik besluit om continu te bellen en dus het gratis advies om een half uur te wachten te negeren. Ja hoor bij de tweede poging kom ik weer in de wachtrij en een kleine 10 minuten verder krijg ik een supervriendelijke mevrouw aan de lijn. Er volgen een hoop controle vragen om vast te stellen of ik wel in aanmerking kom en mijn identiteit wordt vastgesteld.

Weer een tiental minuten verder komen we uiteindelijk bij het moment om een afspraak vast te leggen, niet één, maar twee.

ik ben aan de beurt op 19 januari en 9 februari om 8 uurin de ochtend. Een beetje vroeg, maar dan heb je wel een prik. Tot die tijd zorgen dat je niet ziek wordt. Dikke mik ik krijg een prik

Previous Post
de natte droom van Trump
algemeen Economie featured foute buitenlanders foute nederlanders Politiek Rets kletst

De natte droom van Trump bleek een dorre woestijn

Next Post
9DF8E6C3-2B0F-48F5-BD89-8A926C351B77
algemeen Economie featured foute nederlanders Gezondheid Guus spuugt Politiek

Kerstmis en hoe was jouw Kerst