fabrikant energiedrank Monster aangeklaagd

Fabrikant energiedrank Monster aangeklaagd

Reformerend komt de waarheid naar je toe.  Het zijn monsters die de jeugd belazeren en misbruik maken van de ontdekkingslust van deze kinderen.

linkselinkje:

Ouders klagen fabrikant energiedrank Monster aan voor dood dochter
BALTIMORE – Een echtpaar in de Amerikaanse staat Maryland klaagt het bedrijf Monster Beverage in Corona aan in verband met de dood van hun dochter, enkele jaren geleden. De toen 14-jarige Anais Fournier zou om het leven zijn gekomen als gevolg …
Read more on Reformatorisch Dagblad

Linkelinks vindt het monsterlijk. Energiedrankjes die je energie zover wegzuigen dat je er dood aan kan gaan? Vreemd. Raar dat zulke drankjes überhaupt op de markt kunnen komen. Wie moet je eigenlijk aanklagen? Is het niet de staat die verantwoordelijk is? Zijn het niet de ouders? Is het niet het meisje zelf?  Natuurlijk is het vreselijk, maar je kan niet iedereen zomaar aanklagen. Miljoenen drankjes worden genuttigd in wisselende hoeveelheden en meestal zonder herkenbaar gevaar.

monsterlijk slecht
inblikken die drank

Misschien wel handig om nu de hypotheekverstrekkers aan te klagen. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het uiteindelijk effect van hun advies. Advies? Niks advies? Gewoon domme mensen die iets riepen zonder na te denken. Oh ja, en ook nog domme klanten die dom advies nodig hebben, Linkelinks was er ook eentje. Aflossingsvrij en nu geboeid.

Linkelinks snapt er gewoon niet veel van en heeft medelijden met de ouders die de weg kwijt zijn en geen raad weten met hun kinderen die weerloze conciërges bedreigen en klassenassistenten molesteren.

Geen respect heb ik voor die ouders die zowel mentaal als fysiek het goede voorbeeld geven. Doodziek wordt je er van.

Er zijn natuurlijk draken van conciërges die je weer lopen te treiteren als je weer eens te laat bent.

Gelukkig dat de doelgroep ondanks al die bedreigingen hun werkveld toch veilig vinden.

Ongelooflijk maar waar.

Geweld tegen mensen die in hun functie zijn het lijkt wel een trend. Ambulancepersoneel, brandweer, politie, conducteurs en ga zo maar door.

Je zou er bijna voor kiezen om geen baan te hebben, maar dan wordt je weer door de andere helft van de bevolking uitgekotst.


Tags: , , , , , , ,
Previous Post

Moslim

Next Post

Rapport: complete PvdA-top Groningen moet weg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.