E8EDAF40-B42D-42E8-A377-711CBA89D28E

Forum voor dummies of juist slimmeriken

Forum voor dummies of juist slimmeriken

Forum voor dummies of juist slimmeriken

Toen Thierry aankondigde dat hij zou gaan stoppen en dat hij de volle verantwoordelijkheid zou nemen, wat dacht u toen?

Vanaf dat moment wist ik zeker dat hij al bezig was met een list. Eerst huilen en grienen en uit zijn broek schieten vanwege zijn integriteit. De adelaars ruiken bloed en durven ineens uit hun slijmerige schuilhut te komen en durven hun leider publiekelijk af te vallen. Forum voor dummies

Je moet hem toch nageven dat je dan meteen weet wie je vijanden zijn? Vervolgens ga je in de tegenaanval op televisie en via Twitter. Hij weet dat hij een sterke achterban heeft die hem wellicht om dubieuze redenen verafgoden. Ik kijk zeer tegen hem op net als Linkelinks. Reden, ik kan ze niet bedenken maar het zal iets met zijn lengte te maken hebben en zijn vakmanschap in het verbergen van zijn afnemende haargrens. Forum voor dummies .

De afvalligen hadden al snel door dat er geen boterham meer voor hun te verdienen valt binnen de partij en verlieten het schip op laffe en mistige wijze. Weglopen drukt geen punt als de kapitein nog op het schip zit en zeer goed kan zwemmen in leugens en bedrog.

Er wordt nu veel geroepen dat de partij van Thierry aan de grond zit, maar dat was die ook toen hij de partij begon. Ik ben bang dat hij zeer snel de boel weer op de rit heeft en weer als vanouds zijn retoriek over ons heen spuugt.

Net als Trump verdient deze man een lintje omdat ze beide geweldig gebruik weten te maken van de verdeeldheid, angst en hoop.

Linkelinks is geen aanhanger van de partij van Thierry maar het mag overduidelijk zijn dat het zijn partij is. In de partij ben je niets meer dan een partijslaaf. Forum voor dummies .

Well done Thierry

Previous Post
82704EB6-60BE-4C38-979F-019AE5836ACF
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Humor Politiek

Toe(ts) aan een jongere generatiekloof

Next Post
5429E68A-5B2F-4614-AE02-1EE2F7A6C959
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Discriminatie homo integratie in het slob