Gommers verslikt zich in katjang

Gommers verslikt zich in katjang

Gommers verslikt zich in katjang

Gommers verslikt zich in katjang

Zelfs intensivisten kunnen zich verslikken, verspreken en dan ook de mist in gaan.

Gommers beweerde in een online interview dat de hele  Covid peanuts is. Nog mooier “alle jongeren worden er helemaal niet ziek van”

Wat mij betreft een schot voor open doel en Diederik maakt ook duidelijk dat het niet zijn bedoeling was om minachtend over het virus te doen. De context waar hij het in zei was belangrijk. Gommers verslikt zich in katjang.

Gommers probeerde duidelijk te maken dat er aparte maatregelen zouden moeten komen. De jongeren moeten een plan maken op welke manier ze meer bewegingsvrijheid in de pandemie kunnen krijgen.

Zodra mijn zoon een plan maakt hoe hij zijn kamer hygienisch weet te maken en de rotzooi opruimt, zal ik Diederik bellen. Het kan natuurlijk zo zijn dat mijn zoon nou niet echt het goede voorbeeld is. Verslik ik me nu zelf in een katjang?

Gommers pleitte in het gesprek voor aparte maatregelen voor jongeren. Hij vindt dat de jonge generatie een plan moet maken hoe ze zelf meer bewegingsvrijheid in de pandemie kunnen krijgen.

Gommers merkt op dat de jongeren bijna 0 procent kans hebben om ziek te worden.  Toch moeten ze teveel inleveren. Al twee jaar worden de jongeren belemmerd in hun ontwikkeling. De fase waar jongeren zich normaliter in bevinden is te belangrijk om zomaar aan de kant te schuiven.

Wat mij betreft heeft Gommers gelijk en kan hij de katjang er wel weer uitspugen. In de discussie over maatregelen tijdens de pandemie heeft iedereen namelijk gelijk. Gommers verslikt zich in katjang.

Jongeren zijn de grootse verspreiders, klopt.  We willen de besmettingsgolf inperken. Wat doe je dan. De verspreiders houd je thuis zodatze niet meer kunnen verspreiden.

Eerlijk gezegd is het bij mij een stuk rustiger dank zij de kerstvakantie en de beperkingen. De Jumbo hoeft niet continu puistenkoppen te zeggen dat ze een mondkapje op moeten hebben. De gehele dag stroomden honderden jongeren het kleine winkelcentrum in, mondkapje slechts over de mond als ware dat de neus niet belangrijk is. Tja, moet je het maar geen mondkapje noemen.

Los van de jongeren blijven hun ouders toch uiteindelijk hun voorbeeld. U raadt het al mondkapje vaak alleen over de mond. Ouderen massaal op weg naar Belgie of zoals vorige week massaal op weg naar een locatie in Duitsland waar ze nog snel een boosterprik konden krijgen. “Pfffffff, net op tijd, we kunnen nu nog  naar Oostenrijk.” Wel jammer dat er geen apres ski meer is”

Jongeren straffen voor iets waar ze niks mee te maken hebben en er ook niet ziek van worden lijkt dan meer op een “bittere pil” dan een pinda.

Gommers heeft dus gelijk, maar treur niet u heeft ook gelijk.  De jeugd is prima in staat om het virus te verspreiden. De hele zooi erom heen moet dan maar een vaccinatie, booster 1 ,2 , 3 en 4 tot zich nemen. Ook dat is waar.

We mogen ons altijd verslikken in een pinda, er is altijd wel iemand in de buurt die je een klap tussen de schouderbladen kan geven.

Tags: ,
Previous Post
E7B9FEE8-48BC-4521-A74A-B64C46C17E3E
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt

Bestuursstructuurvernieuwing voor dummies

Next Post
5B4CE304-8FBD-4E28-8989-5021D8716E72
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Hoe realiseert het kabinet een nieuwe bestuurscultuur