Hallo_homo.JPG

Hallo homo

Hallo Homo

Schrikt u alstublieft niet van deze titel. Ik ben geen homohater, maar onderstaand mailtje werd naar mijn autistische zoon van negen geschreven. Natuurlijk heeft er hier maar eentje schuld aan en dat ben ik, de ouder.

Wat wil het geval. Op het Sinterklaas journaal gepresenteerd door Dieuwertje werd verteld dat op de site een mogelijkheid was om aan Sinterklaas een mail te sturen.

Ook de verschillende Pieten waren op deze manier te bereiken.Mijn zoon is een fervent aanhanger van Sinterklaas en zijn gevolg dus hij ging in zijn eentje aan de slag op mijn Ipad.

Na een tijdje kwam hij boven met de kwade mededeling dat de site niet werkte. Hij legde uit dat hij verschillende brieven had gemaakt op het scherm, maar dat hij nog geen antwoord had gehad.

Ik vroeg hem of hij ook een mailadres had ingevuld. Ja zei die, die van jou. Ik schrik daar niet meer van, want mijn mail wordt toch al geteisterd door spam en spom. Ik legde hem uit dat hij dan natuurlijk niet op de site moest kijken maar in mijn postvak. Ik opende mijn mailbox en zag wel 30 sinterklaas mailtjes. Oh zijn ze hier sprak mijn zoon. Hij opende 1 voor 1 de mailtjes.

Elke mail begon met Hallo Mark en daarna een standaard antwoord. Ook de zwarte Pieten hadden op dezelfde manier geantwoord. Ietwat teleurgesteld vroeg hij waarom dat zo gebeurde. Ik legde uit dat misschien wel 2 miljoen kinderen de Sint en de Piet een mailtje zouden sturen en dat dit dus gewoon een antwoord van de computer was. Mijn zoon droop stilletjes af. Dat is meestal een teken dat er wat door zijn hoofd spookt.

Na een kleine 10 minuten hoorde ik mijn vrouw met verheven stem mijn zoon roepen. Ik was boven en hij kwam er aangerend met de Ipad in zijn handen.

Papa het klopt wat je zei…. Ik heb een mailtje verstuurd aan Sinterklaas met een andere naam. Ik heb mezelf Homo genoemd en dat is een scheldwoord. In zijn antwoord staat Hallo Homo, dat zou Sinterklaas nooit doen. Mijn vrouw had inmiddels op een andere Ipad ( ja dubbel inkomen) de mail ook gelezen en was witheet. Ik kon niet kwaad zijn, maar er lag nog een schone taak om van alles en nog wat uit te leggen.

Onze kindervriend Sinterklaas had zijn Computerpiet best wat beter kunnen instrueren.

Hallo Homo!
Wat heb je een leuke mail naar ons gestuurd. Dieuwertje was er erg blij mee.
Dieuwertje heeft het alleen erg druk dus kan helaas niet alle vragen beantwoorden. Op www.sinterklaasjournaal.nl kan je wel allerlei leuke spelletjes spelen.

Tot snel! Dag!
Computerpiet

Previous Post
Utrecht_huilt.JPG
algemeen Autisten featured foute nederlanders Politiek

Aleid is wolf in schaapskleren

Next Post
Dino_was_here.JPG
algemeen featured foute buitenlanders foute nederlanders Humor

Dino Bouterse Jabba Dabba Dooooooooo