Happy_End.jpg

Happy end niet voor ambtenaren

Happy end niet voor ambtenaren

Happy end niet voor ambtenaren. Amsterdamse ambtenaren hebben er een nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde bij. Zij mogen anoniem een massagesalon bezoeken.

Het doel is om deze te controleren op een zogenaamde Happy End. U mag zelf invullen wat een dergelijke Happy End betekent. Het gaat er om, om te ontdekken of er in massagesalons seksuele diensten worden aangeboden.

In 2015 werden 22 massagesalons gecontroleerd. Bij 15 salons werden sporen aangetroffen die een mogelijke aanwijzing waren voor prostitutie?

Welke sporen zullen dat geweest zijn? Ook dit mag u zelf bedenken.

Waar massagesalons zijn is vaak ook prostitutie. Moeilijk te ontdekken omdat er zeker ook “goede” massagesalons zijn waar een zogenaamd Happy End niet onder de massage valt. De gemeente Amsterdam is nu een pilot gestart van anonieme ambtenaren die zich als klant voordoen. Ze kunnen dan goed kijken of er dingen gebeuren die wellicht “ruiken” naar prostitutie.

De ambtenaar doet dit onder werktijd en meldt wanneer er hem een Happy End wordt aangeboden. Het spreekt voor zich dat de ambtenaar hier geen gebruik van mag maken.

Zeg meneer wilt u een Happy End? 

Nou, uh nee, ik ben pas geweest.

De  bedoeling is dat de zogenaamde nepklanten een slordige 110 salons gaan bezoeken.

Je vraagt je toch wel af waar ze die ambtenaren vandaan halen. Komt die uit hun eigen personeelsbestand? Gaan ambtenaren dit naast hun normale werkzaamheden doen?

Wie zegt dat ze de Happy End niet accepteren? Wie controleert dat?  Kunnen ze de kosten declareren?

Houdt dit juridisch wel stand? Wat als een dame dan wel de saloneigenaar ontkent?

Volgens Linkelinks een onzinnig plan en laat ambtenaren nou gewoon hun werk doen.  Het controleren van massagesalons is absoluut niet hun vakgebied en dat moet het ook nooit worden. linkelinks moet er niet aan denken dat hij een gemeenteambtenaar spreekt die een Happy End heeft geweigerd, zelfs daar zijn ze te moe voor.

Happy End
Happy End

 

Tags: , , , ,
Previous Post
Gezond_leven.jpg
algemeen featured Gezondheid

Gezond leven in gemeente

Next Post
Arbeidsgehandicapten.jpg
featured Politiek

Arbeidsbeperking en garantiebanen

Comments

  • Guus Peeters
  • januari 7, 2016
  Beantwoorden

  Geen ambtenaren inzetten, maar bijstandsgerechtigden. De bijstand van een Happy End zal wonderen doen. En noem het geen uitkeringstrekkers meer!

  • Linkelinks
  • januari 7, 2016
  Beantwoorden

  Meer een slappy end

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.