Homoscout.JPG

homo kinderen mogen ook leren knopen

Homo kinderen mogen ook leren knopen

Homo jongeren kunnen in Amerika per januari 2014 lid worden van de padvinderij.

Jippie ook homo’s mogen per 1 januari bij de padvinderij.

Leiders mogen geen homo zijn. Dit besluit zal nog veel weerstand oproepen en de anti homo’ s zullen hun stem laten horen.

Ik moet zelf niks van dit soort van clubjes hebben, maar je leert er wel knopen en sommige kinderen hebben er echt heel veel plezier van. Weer anderen vinden dat hun kinderen daar discipline leren en vooral niks seksueels…. Tja, we kunnen nog wat media berichten tevoorschijn toveren maar dat zou vervelend zijn voor al die hardwerkende en integere hopmannen en akela’s.
Amerika, Amerika de homo scouts komen er aan nu nog de potten akela’s en de homo hopmannen. Roze camouflage pakken geweldig.
Een kind is een kind. Je bent in de eerste plaats kind en in de tweede plaats ook kind. Kijk en die willen gewoon op de padvinderij. Sla mij maar lek, waarom ze dat willen. Alleen Amerikanen kunnen in het verleden iets verzonnen hebben die ze 100 jaar na de cowboys nog omarmen. Meiden en jongens die oversekst zijn worden bij de poort volgens mij niet geweigerd en al helemaal niet hopmannen die eigenlijk hadden moeten leren een knoop in hun eigen mannelijkheid te maken. Veel van de Amerikanen zitten al eeuwen in die hopeloze morele knoop. Het wordt hoog tijd dat die knoop er uit gaat en dat het land van de onbegrensde mogelijkheden die onbegrensdheid ook betrekken op hun opvattingen jegens homoseksuelen. Zeg nou zelf, Albert Mol was echt een schatje.

Lees meer op Nu klik hier.

Tags: , ,
Previous Post
Nederland_boevenvrij.JPG
featured Politiek

Nederland boeven vrij, boevenvrij

Next Post
Kom_mee_wijf.JPG
algemeen featured foute nederlanders Politiek

kom hier wijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.