kokhalzen

Hoogleraren aan de race

Hoogleraren aan de race

Natuurlijk al oud nieuws maar wel verbazingwekkend dat er geen vervolg is. Van de 335 gasten was een groot aantal ziek geworden.

Na onderzoek bleek er geen sprake van een voedselvergiftiging en kon het restaurant opgelucht ademhalen. Na een onderzoek van de GGD door middel van een vragenlijst gestuurd aan 146 betrokken personen bleken er 107 last te hebben gehad van diarree.

kokhalzen

Tja, en dan stopt het verhaal en worden we achtergelaten met een raar gevoel. Misschien hadden ze wel spontaan ” schijt ” aan Dies Natalis.

107 mensen die diarree hebben gekregen is niet niks. Je kan dan wel stoppen met onderzoeken, maar misschien is het wel een terroristische aanval om onze intelligentie-tak flink te verzwakken.

Nog erger, misschien zat er iets in de lucht van het restaurant.  Juist door het plotselinge stoppen van onderzoek ga je van alles bedenken.

Misschien wilden ze allemaal een vrije dag na het leuke stapavondje.

Neem nou Dies Natalis dat is geen oude professor of zo, nee dat is latijn en het betekent “geboortedag”. Tja en zelfs hoogleraren zijn fuifnummers want zo’n “verjaardag” gaat natuurlijk gepaard met allerlei festiviteiten. Ik weet niet of u wel eens een studentenfeestje heeft meegemaakt, maar die eindigen vaak met diarree en kater. Hoogleraren doen zoiets niet hoor ik u denken, zal wel!

Verklaart u dan maar even hun schijtgedrag.

 

Onderzoek zieke hoogleraren UvA toont niets aan
Het aanvullende onderzoek naar de reden waarom een groep hoogleraren van de Universiteit van Amsterdam (UvA) onlangs ziek werd, heeft niets opgeleverd. Dat liet de GGD vrijdag weten. Hiermee is het dossier voor de Nederlandse Voedsel- en …
Read more on Volkskrant

Tags: , ,
Previous Post
armoede1
Armoede featured

Stop armoede nu

Next Post
gemeenschap
De Biechtstoel featured

De gemeenschap wil gemeenschap