63B99C26-9219-4C2A-9A12-B5F114A187B2

Ik ga stoppen ik ga door ik ga stoppen ik ga door

Ik ga stoppen ik ga door

Ik ga stoppen ik ga door.

Bauthis Baudet Baunothing. Whatever boreaals er uit rolt het blijft rollen. Mijn held met Ivanhoe kuif waar vlak er onder de kaalheid zich ontpopt. Goedemorgen Nederland , WNL maakt niet uit maar Baudet knalt er weer een nieuwe wending uit.

De media is de schuld van zijn en onze ellende en wie is er nou niet anti-semiet. Maar Baudet niet, wist hij ons te vertellen en zowaar hij is zeer geloofwaardig. Ik ga stoppen ik ga door .

Gisteren vroeg mijn vrouw of ik met haar meeging naar haar ouders. Ik zei toen ja om vervolgens 24 uur lang te veranderen van mening. En inderdaad ze werd er knotsgek van ook al keek ik haar met mijn bruine ogen diep aan en streelde ik door mijn grijszwarte haren als ware het de kuif van een kaketoe.

Forum voor democratie, forum van democratie nee, nee het is Forum van Baudet.

Naast hem in de kroeg, Ik bedoel dat natuurlijk virtueel. Naast hem in de kroeg is het supergezellig en na drie biertjes is hij nog rechtser dan een extremist met een afgehakte linkerarm. Maar wat boeit dat nou? Een lekkere kop, kont en beide wellicht met weelderig haar. Ik ga stoppen ik ga door .

Ik kan niet ontkennen dat dit artikel volkomen nutteloos is met of zonder Forum, met of zonder Baudet. Natuurlijk klimt hij straks omhoog uit de modder omdat de “anderen” weggerend zijn. Iedereen weet en voelt dat Baudet nog voldoende aanhangers heeft om met gemak een dagcamping te vullen.

Vanaf minuut één was Baudet aan het draaikonten met maar één doel, niemand komt aan mijn kindje. Je kan hem slim noemen en dat noem ik hem dan maar ook.

Uiteindelijk ben ik met mijn vrouw naar mijn schoonouders gegaan, van mening veranderen mag altijd maar niet ten koste van alles lijkt me.

 

Tags: , , ,
Previous Post
Zwarte_Pieten_strijd.jpg
algemeen Economie featured Gezondheid Politiek

Linkelinks decemberpraatjes 2 december

Next Post
A02DA078-BF2A-4FC8-8BFF-5E15B68D0C23
algemeen featured foute nederlanders Gezondheid Guus spuugt Politiek

Wat invloed doet-schelden doet geen pijn