Visanus.JPG

Inktvisring blijkt sterretje van varken

Inktvisring blijkt sterretje van varken

Inktvisring blijkt sterretje van varken. Het moet niet veel gekker worden. Plofkippen die verkocht worden als water. Inktvisringen die de anus van een varken blijken te zijn. Het was al niet mijn favoriete gerecht, maar nu zeker niet meer. De stukken die ik wel eens gegeten heb leken wel van elastiek en werden bijna staaldraad toen ze afgekoeld waren. Ik hoop maar dat het een broodje aap verhaal is zoals de shoarma man die sperma door zijn knoflooksaus had gemengd.
Wat is het verschil tussen een anus van een varken en een ringetje van een inktvis? Ik zou het niet weten behalve dan dat ik vermoed dat er bij de ene sprake is van onderbelichting en bij de ander van een overbelichting. Het diafragma van de anus van een varken is wezenlijk anders dan de spier van het ringetje van een inktvis. Ik maak me grote zorgen voor de maaltijd die ik vanavond ga eten. Het worden blinde vinken. Je kan er hoogstens naar gissen wat de werkelijke herkomst zal zijn. Op zich geeft de naam blinde vink al niet echt een hoog gespannen verwachting en het zal achteraf wellicht blijken dat ik de enige blinde ben. Inktvisring blijkt sterretje van varken.
Terug naar de inktvisringen. Toen ik nog geld had om naar Kreta te gaan zag ik van die zzp-ers die inktvissen opdoken.
De beestjes werden vervolgens volgens traditie levend mals geslagen op de rotsen. Kijk dat zie ik nou niet met een anusje van een varken gebeuren. Dat is maar een onderdeeltje van het groter geheel en ik neem aan dat de anus pas na het slachten wordt verwijderd. Een varken met een stoma kost ook klauwen met geld.
De blinde vink zal ik vanavond eens goed ontleden en vooral niet als een blinde kip behandelen. Inktvisring blijkt sterretje van varken.
Tags: , ,
Previous Post

Knollen voor citroenen

Next Post
92FCDDAE-751E-40B9-9BFF-B2701B289779
algemeen Economie featured foute nederlanders Gezondheid Rets kletst

Corona honden zijn mijn favoriet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.